Hardware · Notebook-Netbook

Dell XPS M1710

Ako tražite moćan notebook koji po performansama može parirati stonom računaru, onda ćete u familiji XPS laptopova kompanije Dell sigurno pronaći model za vas.

Dell XPS M1710 poseduje veliki 17-inčni ekran ultra visoke rezolucije koja se sreće kod 22-inčnih desktop monitora. Za pokretanje 3D likova u igrama u visokim rezolucijama, potrebna je snažna grafička kartica – nVidia GeForce™ Go serije sa 512 MB sopstvene memorije.

Memorija radi u dvokanalnom režimu, a za optimalne performanse zadužen je ekstra brzi disk koji radi na 7.200 o/min (isto kao diskovi za desktop računare).

Specifično za XPS seriju, M1710 ima ambijentalno dinamičko pozadinsko osvetljenje (XPS LightFX) koje mu daje poseban gejmerski imidž. Površina poklopca ekrana je posebno ukrašena specijalnom 3D teksturom koja različito reflektuje svetlost u zavisnosti od ugla posmatranja. Na poklopcu logo XPS svetli bojom koja je određena za pozadinsko ambijentalno osvetljenje, baš kao što to čine touchpad, mrežice zvučnika i ventilacionih otvora.

Dodatne slike i Flash demo možete videti na ovoj stranici.

Leave a Reply