Hardware · PC računari

Dellov 14090X portabl projektor

Ekonomičan portabl projektor visokih performansi sa DVI-D HDCP kompatibilnim video ulazom
Ovaj XGA projektor sa DLP tehnologijom se može pohvaliti odličnom reprodukcijom boja (BrilliantColor) i vrlo dobrim kontrastom. Relativno je male mase i kompaktniji u odnosu na druge projektore iste snage, pa se u originalnoj torbi može nositi na putovanja. Njegovo sočivo ima zum faktor 1,1:1 (znači da dopušta uvećanje do 10%), postavljeno je na levoj strani projektora i malo se ističe u odnosu na telo projektora.
Životni vek lampe je 3000 radnih sati pri maksimalnoj snazi, a može se produžiti na čak 4000 sati ako radi u Eco-modu. Maksimalna veličina slike koja se pomoću ovog projektora može prikazati i izoštriti je dijagonale 302,8 inča u formatu 4:3, dok je maksimalna udaljenost od platna standardnih 12 metara. Podržava opciju podešavanja logotipa koji se prikazuje kada se uključi projektor, što osim personalizacije ima i sigurnosni karakter.
Standardno se isporučuje sa tankim daljinskim upravljačem kojim se kontrolišu sve opcije preko menija koji se projektuje. Pored modernog USB interfejsa, za kontrolu projekcije slajdova može se koristiti i stariji RS232 interfejs.

Leave a Reply