Hardware

DESK postao Intel Technology Provider Platinum Partner

Beogradski DESK je dobio prestižni status „Intel Technology Provider Platinum Partner“.  U želji da dodatno podrži svoje partnere koji dizajniraju, integrišu i tržištu nude rešenja bazirana na Intel tehnologijama, Intel je kreirao novi partnerski program „Intel Technology Provider“.

„Intel Technology Provider Platinum Partner“ status predstavalja najviši nivo partnerstva u novom programu, a rezervisan je za partnere koji su do sada demonstrirali superiorne poslovne i tehničke veštine i pokazali liderstvo u razvoju inovativnih rešenja baziranih na Intel tehnologijama.

Intel je za svoje „Platinum partnere“ osigurao čitav niz specijalnih pogodnosti koji uključuju posebne uslove nabavke, najviši nivo tehničke podrške, prodajne i tehničke treninge, marketing resurse, prepoznatljivost na tržištu i privilegiju korišćenja „Platinum Partner“ logo-a.

DESK će, kao i do sada, iskoristiti ovo partnerstvo sa Intelom kako bi svojim kupcima obezbedio nova, kvalitetna i inovativna serverska i desktop rešenja, i održao visok nivo podrške na koju su njihovi kupci već navikli.

Leave a Reply