Hardware · PC računari

DESK prvi DOEM partner i na polju servera

DESK je od nedavno postao prvi Microsoft-ov partner sa DOEM ugovorom za serverske licence

Dugogodišnja saradnja preduzeća DESK d.o.o iz Beograda i Microsoft korporacije i dalje se kreće uzlaznom putanjom. Započeta je 2003.god, kada je DESK dobio status Microsoft Certified Partnera i Microsoft OEM System Buildera, zatim unapređena 2005.god dobijanjem statusa Microsoft Gold Certified Partnera, 2006.god. DESK postaje prva domaća firma sa Microsoft DOEM Partnerskim statusom za operativne sisteme , 2007.god. dobija zvanje Microsoft Small Business Specialist i DOEM partnerstvo za Microsoft Office, aplikacije i igrice i od nedavno, veliko priznanje za DESK brend servere – Microsoft DOEM Partnerstvo za Serverske licence.

DESK d.o.o je za sada prvi i jedini Microsoft-ov partner sa DOEM ugovorom za serverske licence. Ovaj vid partnerstva DESK-u je doneo ekskluzivno pravo nabavke softverskih licenci direktno od Microsofta. Za buduće korisnike DESK brend servera to znači i daleko povoljnije uslove za nabavku softvera uz opremu. Na taj način oni veoma povoljno dobijaju pouzdano serversko rešenje, sa kvalitetnom podrškom i trogodišnjom garancijom.

Kupovinom DESK serverskog rešenja znatno se unapređuje poslovanje preduzeća, jer oni donose sigurnost u čuvanju podataka, povećavaju efikasnost poslovanja, smanjuju troškove i štite informacioni sistem od zloupotrebe. Da se zaista radi o serverima svetske klase, potvrđuju i nagrade dobijene od kompanije Intel (DESK-ovog strateškog partnera na polju servera, ali i personalnih računara).

Dobijanjem Server DOEM statusa, kompletirana je DESK-ova ponuda OEM licenci. Već tri godine Desk uspešno prodaje svoje računarske sisteme sa legalnim softverom, jer je softver najjeftiniji kada se kupuje uz računar.

Leave a Reply