Hardware

Brzi D-Link Wireless AC Cloud ruter sa Cloud funkcijom

D-Link je predstavio bežični AC ruter koji kombinuje super brzi, nesmetan bežični pristup kućnoj mreži zajedno s ugrađenim mydlink™ SharePort™. Ovaj ekskluzivni besplatni element trenutno pretvara USB uređaj za čuvanje podataka spojen na Wireless AC750 Dual-Band Cloud ruter DIR-816L) u lični prostor za čuvanje podataka u cloudu.

DIR-816L

Dokumentima, filmovima, fotografijama i muzici možete pristupiti preko interneta pomoću mydlink™ SharePort™ mobilne aplikacije, koja je dostupna za Apple i Android smartphone i tablete. Korisnici su u mogućnosti da gledaju svoje omiljene filmove ili slušaju pesme direktno na svojim pametnim uređajima, ili ih čuvati za kasniju offline reprodukciju, čime štede prostor na svom pametnom uređaju.

S mydlink™ SharePort ™ svi fajlovi se čuvaju na korisnikovom vlastitom hardveru i zaštićene su od neželjenog pristupa. Ostale prednosti su kapacitet i troškovi. Ako korisnik treba više prostora za smeštaj novih fotografija s letovanja ili muzike, može jednostavno priključiti veći USB disk, i nema nikakvih dodatnih troškova pretplate.

Leave a Reply