Gadgets · Hardware

Dobro osmišljeni pokloni posebno za Dan zaljubljenih

CANYON je lansirao digitalne foto ramove koji su ujedno idealni, dobro osmišljeni pokloni za praznik poput Dana zaljubljenih ili jednostavno kada želite da pokažete svoju naklonost.

Kako su kompaktni i jednostavni za prenos, foto ramovi će omogućiti da omiljene fotografije imate uvek sa sobom. Dva nova CANYON modela mogu služiti i kao privezak za ključeve dok je treći idelan za sto ili policu. Uređaji mogu da prime od 96 do 126 fotografija, a ekran je u rasponu od 1.1“ do 3.5“. Svi modeli su kompatibilni sa  Windows 2000/XP/Vista i standardno dolaze sa punjivom baterijom.

Evo više informacija o tri nova proizvoda u CANYON proizvodnom programu:

CNR-DPF11ARam u obliku srca – privezak
Oblik ovog rama čini ga idealnim poklonom za one koje volite! On će im omogućiti da uživaju u omiljenim fotografijama u svakom trenutku uz pomoć CANYON prenosivog foto rama.  CNR-DPF11A poseduje 1.1” display za slike u boji, punjivu bateriju i privezak za ključeve. Moguće je izvršiti prenos do 126 digitalnih fotografija na ovaj okvir uz pomoć USB konekcije sa bilo kog notebook ili desktop PC računara.

Preporučena malopdorajna cena (USD): $14.99

CNR-DPF11BOkruglog oblika – privezak

Svoje digitalne fotografije iskoristite na pravi način uz pomoć digitalnog foto rama kao što je CANYON CNR-DPF11B. Ovo je jednostavno i pristupačno rešenje da uživate u svojim uspomenama bilo gde da idete. Ovaj prenosivi ram karakteriše moderan dizajn, 1.1” display za slike u boji, punjiva baterija i privezak za ključeve. Moguće je izvršiti prenos do 126 digitalnih fotografija na ovaj okvir uz pomoć USB konekcije sa bilo kog notebook ili desktop PC računara. Brojne pogodnosti čine CNR-DPF11B zanimljivim poklonom za prijatelje i porodicu. A zašto ne biste i sebe počastili!?

Preporučena maloprodajna cena (USD): $14.99

CNR-DPF35A Idealan za sto ili policu

Kompaktan i jednostavan za prenos CNR-DPF35A će vam pružiti prikaz i užitak u omiljenim slikama u kancelariji ili domu. Poseduje 3.5” ekran u boji i rezoluciju od 320 x 240 za odličan kvalitet slike. Možete izvršiti i transfer do 96 digitalnih fotografija na ovaj rami putem USB konekcije sa bilo kog notebook ili desktop računara; jednostavno postavite memroijsku karticu vašeg aparata u otvor namenjen za tu namenu.   CNR-DPF35A poseduje kalendar i sat, kao i punjivu bateriju radi vaše udobnosti.

Preporučena maloprodajna cena (USD): $49.99

2 thoughts on “Dobro osmišljeni pokloni posebno za Dan zaljubljenih

  1. Branislav

    CNR-DPF11A – Ram u obliku srca – privezak da li mi mozete reci gde mogu naci te priveske u Beogradu
    HVALA i pozdrav

Leave a Reply