Hardware · Notebook-Netbook

Dodela nagrada povodom Toshiba literarnog konkursa – “Divlji dani mog laptopa”

Povodom dodele nagrada na literarnom konkursu “Divlji dani mog laptopa” održanom na Facebook mreži na stranici ljubitelja njenih proizvoda, kompanija Toshiba organizovala je koktel u kafeu Kran gde su predstavnici kompanije i pisac Marko Vidojković uručili nagrade pobednicima.

Gospodin Adrijan Vazdar, biznis menadžer kompanije Toshiba, tokom prilikom je izjavio: “U svojoj komunikaciji ne ističemo samo činjenicu da smo tehnološki lider u oblasti laptopova nego se fokusiramo i na njihove mogućnosti i koristi koje donose ljudima. Literani konkurs koji je sjajno sproveo popularni pisac mlađe generacije Marko Vidojković, pokazao je da se i u doba multimedije i kratkih formi izražavanja čak i na Facebooku mogu pronaći literarni talenti. Imali smo preko 80 prijavljenih, a u većini priča sam iskreno uživao. Već planiramo nove slične akcije sa e-PR sektorom agencije McCann Erickson Public Relations koja nam vodi blog i Facebook nalog u Srbiji. Veoma smo zadovoljni njihovim radom i predstavljaju nam meru uspeha u ovom poslu u odnosu na region. Sem takmičenja u planu su i inovativni projekti koji će u još većoj meri okupiti i aktivirati poklonike naših proizvoda.

Adrijan Vazdar, biznis menadžer kompanije Toshiba, uručuje prvu nagradu Marku Novičiću

Pobedničke priče sa nagradnog konkursa kao i aktuelne informacije o Toshiba uređajima možete pronaći na Toshiba Srbija Facebook Fan strani.

Predstavnici kompanije Toshiba i dobitnici nagrada na kranu u Pristaništu koji je deo istorije industrije Beograda

Leave a Reply