Hardware · Notebook-Netbook

Dodeljen HP Mini 210 pobednici konkursa “ProLEPTIRi se u stilu filma Seks i grad 2”

Na sinoćnoj premijeri filma Seks i grad 2 u Sava Centru, kompanija Hewlett-Packard dodelila je računar HP Mini 210 Vivienne Tam Edition Mariji Orlić, pobednici foto konkursa „ProLEPTIRi se u stilu filma Seks i grad“. Računar je Mariji uručila Vesna Rakić, marketing menadžer HP grupe za personalne sisteme, koja je zajedno sa Verom Nikolić, urednicom kulture i sajta magazina Story i Nenadom Radujevićem, direktorom modnog studija Click, činila žiri.

Konkurs je organizovan u saradnji sa veb sajtom Story.rs na kome su sve zainteresovane devojke mogle da šalju fotografije sa svojim odevnim kombinacijama inspirisanim serijom Seks i grad. Marija je imala najzanimljiviji stajling, koji je sadržao i obavezni modni detalj u obliku leptira. HP Mini 210 je prepoznatljiv upravo po leptirima koji ukrašavaju poklopac računara, a kao inspiracija za ovaj dizajn poslužila je poznata kineska bajka „Butterfly lovers“.

Dobitnica račuanra Marija Orlić sa Vesnom Rakić i Nenadom Radujevićem

Zajedno sa mnogobrojnim gledaocima, Marija Orlić je imala prilike da isprati nastavak filma Seks i grad, u kome ovaj računar, uz poznate četiri Njujorčanke, ima jednu od glavnih uloga. Saradnjom sa kompanijom Warner Bros. Pictures, kompanija HP je još jednom potvrdila da na jedinstven način objedinjuje tehnologiju i modu.

Leave a Reply