Hardware

Druga generacija MobileLite Wireless medija strimera

Kompanija Kingston predstavila je danas MobileLite Wireless G2 i najavila početak isporuke u toku meseca. MobileLite Wireless G2 omogućava korisnicima pametnih telefona i tableta da prošire skladišni prostor na svom uređaju i da strimuju i dele sadržaj sa više korisnika.

Pored toga, ultraportabilni MobileLite Wireless G2 ima 4640 mAh 3.8v bateriju za punjenje mobilnih uređaja, direktan mrežni priključak za bežično rutiranje interneta, kao i Wi-Fi bridge funkcionalnost. USB port takođe podržava 3G modeme mobilnih operatera.

MobileLite-Wireless

Novi MobileLite Wireless G2 iz Kingstona je najbolje rešenje za proširenje skladišnog kapaciteta mobilnog uređaja. Umesto brisanja fajlova sa pametnog telefona ili tableta kako bi se stvorio dodatni prostor, korisnici mogu bežično da prebace fotografije, filmove ili muziku na USB disk ili memorijsku karticu.

Idealan je za zabavu ili putovanja budući da se slike, video sadržaji, pesme ili dokumenta mogu strimovati i deliti sa više korisnika. Pored toga, fotografije i video sadržaji mogu se direktno  podeliti na željenoj društvenoj mreži bez potrebe za povezivanjem sa računarom. MobileLite Wireless aplikacija biće dostupna na Google Play prodavnici (za Android uređaje), Apple App prodavnici i Amazon prodavnici (za Kindle i Kindle Fire tablete).

Korisnici koji su često u pokretu voleće MobileLite Wireless G2 zbog njegove mogućnosti za punjenje baterije uređaja, kao i zbog mrežnih karakteristika. Do vrha napunjena interna baterija MobileLite Wireless G2 uređaja u stanju je da napuni većinu pametnih telefona dva puta1. Kako bi korisicima omogućio da budu konstantno povezani, uređaj podržava direktnu vezu sa 3G modemima mobilnih operatera, a poseduje i direktnu mrežnu konekciju što omogućava da MobileLite Wireless G2 bude korišćen kao prenosivi ruter ili kao mrežni disk (NAS).

“MobileLite Wireless G2 je sjajan uređaj za bežično deljenje fotografija, filmova, pesama ili dokumenata sa prijateljima i porodicom,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Produžili smo vreme trajanja baterije na 13 sati kontinuirane upotrebe, što je idealno rešenje da baterija vašeg pametnog telefona ili tableta bude puna, a poslužiće i ako želite da zabavite vašu decu tokom dugih putovanja.”

Leave a Reply