Gadgets · Hardware

Dva nova nodela Prestigio GPS navigatora sa 3D vizuelizacijom

Kompanija Prestigio Plaza Ltd. lansirala je dva nova modela GPS navigatora sa iGO 8 navigacionim softverom  sa 3D vizuelizacijom uključujući elevaciju puteva, terena, 3D mape gradova, 3D pejzaža.

U pitanju su  jedinstvene mogućnosti: prikaz realističnog i detaljnog 3D terena do 20 kilometara. Jednostavani za upotrebu, ovi uređaji podržavaju “jednostavan” mod koji se može koristiti za jednostavne komande, i “napredan” mod za korisnike koji žele da iskuse sve mogućnosti modela.

Kombinacija inovativnog dizajna i revolucionarnog softvera ove uređaje svrstava među najbolja rešenja na tržištu. Glavna razlika između ova dva modela je u veličini touch screen –a, GPS navigator GeoVision 150 poseduje 3.5“ TFT display, a GPS navigator GeoVision 450 ima 4.3” TFT display. Oba modela imaju 64 MB SDRAM, USB port, integrisane zvučnike i SD slot do 4GB za GeoVision 150 i do 8GB za GeoVision 450.

Prestigio GeoVision 150 i 450 su vrhunski pratioci za putovanja jer će osigurati dobru zabavu tokom puta ili prilikom vožnje gradom. Ažurirane tačke interesovanja (POI) daju vredne informacije o hotelima, restoranima, bezninskim stanicama na vašem putu i koje će pružiti slobodu tokom “last minute” i spontanih putovanja. Još jedan dodatak u oba modela predstavlja lepo iznenađenje – mogućnost dodavanja sopstvenih tačaka interesovanja u kategorijama, opcija modifikovanja i brisanja će zadovoljiti ljude koji često putuju i obraćaju pažnju na uslugu koju dobijaju.

Jednostavna pretraga adresa i objekata eliminisaće ponekad naporna zaustavljanja radi informisanja o destinaciji kao i zamorna prelistavanja geografskih karti, jednostavnim ukucavanjem ćete dobiti sve informacije potrebne da stignete do željene destinacije.

Za zaljubljenike u gedžete, Prestigio nudi brojne inovacije. Pored jedinstvenog 3D softvera, korisnici će uživati u moćnom interfejsu naprednih mogućnosti. Svoje putovanje možete učiniti još ugodnijim pretvaranjem uređaja u MP3 plejer, video plejer ili za pregled fotografija. Korisnici mogu jednostavno postaviti SD karticu sa slikama iz foto aparata i videti rezultate direktno na GPS uređaju.

GPS navigatori dolaze sa instaliranim paketima mapama koje Prestigio nudi u skladu sa regionom gde se proizvod prodaje i koje imaju odličnu pokrivenost. Glasovna navigacija je na 30 jezika, a za korisnike je obezbeđeno i detaljno “AutoRun” CD uputstvo. Oba uređaja imaju TMC mogućnosti za zemlje gde je ova usluga obezbeđena, vozači mogu kupiti dopunsku antenu i koristiti TMC opcije.

Prestigio GeoVision 150/450 se može puniti putem adaptera za automobil, ili preko računara putem USB kabla. Eksterna antena se može kupiti za one koji ne žele da GPS postavljaju na vetrobransko staklo ili njihovo vozilo ometa prijem satelitskog signala. Korisnici mogu kupiti SD karticu sa mapama za update/upgrade u bilo kom trenutku. Oba modela imaju obezbeženu garanciju od 2 godine.

Leave a Reply