Hardware

Dve nove Canyon serije proizvoda

Canyon objavljujem da su dve jedinstvene serije dostupne u radnjama naših partnera u EMEA region i Južnoj Americi. Odabrane na osnovu povratne informacije koju smo dobili od naših potrošača, serije Rising Sun i Stripes su zanimljive mladim ljudima koji tragaju za proizvodima koji mogu da prezentuju njihovu ličnost i stil života.

Stripes

Stripes (pruge) su nedavno bile na pistama mnogih poznatih dizajnera koji su prihvatili pruge kao ključni dezen za kolekcije proleće-leto 2011. Canyon donosi najnoviji trend na potpuno nov način uvođenjem jedinstvene linije kompjerske opreme sa vertikalnim prugama. Stripes linija je dizajnirana za moderne ljude koji traže trendi i elegantnu računarsku opremu. Canyon koristi jednostavan i vanvremenski dizajn koji unosi u svežim i veselim bojama, savršenim da preuzmu novu sezonu u velikom stilu.

Rising Sun

Canyon Rising Sun serija prvenstveno je inspirisana snagom, osećajem časti, kulturnim nasleđem i uticajem moćnog naroda Japana. Ova linija proizvoda ne samo da poseduje jedinstven dizajn, već predstavlja i odličnu priliku da pomognu onima koji su preživeli zemljotres i cunami: pet procenata profita ostvarenog prodajom ograničene serije Rising Sun direktno je odlazi za obnovu i pomoć Japanu.

Canyon je uvek u potrazi za inspirativnim i out-of-the-box idejama, a ove nove serije su u skladu sa Canyon strategijom. Geert van Dijk, VP Sales & Marketing at Canyon, je uveren: “Canyon, fokusiranjem na dizajn kao vodeći princip za brend, ima fantastičnu priliku da se izdvoji iz gomile i napravi pomak na tržištu. Nove linije su samo početak. Uveravamo vas da će 2011. biti najkreativnija Canyon godina do sada.”

Leave a Reply