Hardware

Epson EB-W18 – kompaktni prezentacioni projektor

Epson već više od jednu deceniju predstavlja No. 1 proizvođa projektora u svetu, a poslednjih godina pored vrhunskih Home Entertainment rešenja u svojoj ponudi ima i sjajne prezentacione projektore. Jedan od njih je i nedavno lansirani model EB-W18 za koji Epson tvrdi da u ovom momentu predstavlja Best Buy rešenje u svojoj klasi.

 

EB-W18 projektor karakterišu skromne dimenzije i mala težina, kao i odlične mogućnosti za povezivanje. Kućište mu je napravljeno od čiste plastike dok je konstrukcija aluminijumska. Kao i većina Epson-ovih EB projektora namenjenih za prezentacione namene tako i model EB-W18 krasi 3LCD tehnologija u saradnji sa DLP čipom poslednje generacije i moćnom lampom koja čak i u Eco modu donosi sjajne performanse. Ista ima jako dug životni vek i što je jako vžno omogućava postizanje veoma prijatne slike za oko.

Epson EB-W18

Maksimalna rezolucija kojom operiše EB-W18 projektor je 1280×800 piksela, dok je odnos stranica projektovane slike 16:10. Dobijena slika je vrhunskog kvaliteta, tj. verno reprodukovanih boja i dobre detaljnosti bez izobličenja i distorzija. To znači da prezentacije izgledaju jasno i živo, odnosno maksimalno prijatno za gledanje čak i prilikom prisustva jačeg spoljnog osvetljenja.

 

Odličan kvalitet slike koji donosi ovaj projektor prati i dobra konektivnost uz mogućnost opcione ugradnje Wireless adaptera u cilju postizanja bežične interakcije sa najrazličitijim mobilnim uređajima. Takođe, EB-W18 projektor krasi i komforan OSD preko koga korisnik brzo, lako i jednostavno može da upravlja svim njegovim funkcijama. Velika prednost mu je i povoljna cena zbog čega ga Epson i reklamira kao projektor dobrog odnosa cena-performanse.

 

Cena (sa PDV-om): 86.140,00 dinara

 

Leave a Reply