Hardware

Epson EB-W22 projektor

EB-W22 je još jedan Epson-ov projektor dizajniran za projektovanje prezentacija i najrazličitijeg edukativnog multimedijalnog sadržaja. Namenjen je prvenstveno školskim učionicama, manjim amfiteatrima, kancelarijama i prezentacionim salama, mada može biti i solidno rešenje za veće sale, pod uslovom da su iste maksimalno izolovane od bilo kakvog spoljnog osvetljenja.

 

Kao i većina Epson-ovih prezentacionih projektora tako je i model  EB-W22 opremljen DLP čipom koji u saradnji sa 3LCD tehnologijom nudi besprekornu reprodukciju pigmenata i odličnu detaljnost. Upravo zbog toga EB-W22 nema problema ni kada moderne prezentacije sadrže veliku količinu video materijala i dinamičnih 3D objekata.

Epson EB-W22 Projector

Visok kvalitet slike koji donosi EB-W22 projektor prati i dobra konektivnost, a prava poslastica za korisnike koji svakodnevno drže prezentacije je i mogućnost da se ovaj model opremi opcionim Wi-Fi modulom u cilju interakcije sa najrazličitijim mobilnim uređajima. Iznad svega EB-W22 se krajnje jednostavno montira na sve zidne i desktop nosače omogućavajući onom ko drži prezentaciju maksimalan komfor u radu.

 

Pređeno sa sličnim konkurentskim modelima Epson-ov EB-W22 projektor spada među rešenja koja troše veoma malo energije čime ovaj proizvod u prvi plan želi da istakne i svoju visoku odgovornost prema zaštiti životne okoline. Ono što je još zanimljivo je činjenica da se EB-W22 projektor u radu veoma malo zagreva, kao i da nije previše zahtevan za održavanje. Iznad svega cenovno je sasvim korektno pozicioniran zbog čega privlači veliku pažnju kupaca širom sveta.

Leave a Reply