Hardware

Epson globalno sponzoriše Mančester Junajted

Epson je potpisao globalni ugovor o sponzorstvu i postao Zvanični Partner za Opremu u Poslovnom Prostoru (Official Office Equipment Partner) Mančester Junajted-a, jednom od najpoznatijih fudbalskih klubova na svetu.

Ugovor, koji stupa na snagu odmah, znači da će Epson, jedan od vodećih proizvođača štampača, projektora i skenera širom sveta, opremiti Mančester Junajted sa svojom opremom širom Old Traforda. Ovaj ugovor povezuje Epson brend sa svetski priznatim klubom i time poboljšava svoj profil u Evropi i globalno gde god se ovaj klub prati.

Partnerstvo je predstavljeno na Old Trafordu, a prisutni su bili menadžer Ser Aleks Ferguson, izvršni direktor Dejvid Gil i ceo prvi tim.

Globalni predsednik Epson kompanije, g. Minoru Usui, je izjavio: “Partnerstvo sa Mančester Junajtedom povezuje Epson sa uzbudljivim i globalno priznatim brendom, i time nas dovodi bliže do naših korisnika širom sveta. Politikom konstantne kreativnosti i inovativnosti, oba brenda dele nastojanje za postizanjem najboljih standarda. Naša vizija da oduševimo i inspirišemo korisnike je prezentovana kroz uspehe Mančester Junajteda na terenu i jedinstevenih tehnologija štampača i projektora po kojima je Epson poznat.”

Epson očekuje da ugovor približi brend korisnicima i strastima koje ih pokreću. Epson kompanija veruje u vraćanje nečega zajednicama u kojima posluje, pa postoji snažna sinergija sa Mančester Junajtedom koji je poznat po svojim programima za pomoć lokalnim zajednicama.

Izvršni direktor Mančester Junajteda Dejvid Gil je izjavio: “Mi smo svakako oduševljeni da imamo Epson kompaniju za jednog od naših partnera i unapred se radujemo razvoju uzbudljivih programa za komunikaciju koji će nam pomoći da dosegnemo poslovne ciljeve. Epson je izvanredan globalni brend koji savršeno pronalazi svoje mesto među našim postojećim partnerima.”

Leave a Reply