Hardware

Epson isporučuje 90-milioniti HTPS panel za 3LCD projektore

Seiko Epson korporacija isporučila je preko 90 miliona HTPS TFT panela sa tečnim kristalima za 3LCD projektore, što je dovoljno za 30 miliona projektora.

Epson već više od dve decenije održava poziciju vodećeg svetskog snabdevača* HTPS panelima, uređaja koji čine srce 3LCD projektora. Epson predvodi na ovom tržištu zahvaljujući razvoju tehnologija koje unapređuju rezultate i performanse.

epson panel

U poslednje vreme se primena 3LCD projektora proširila zbog sve većeg značaja koji se pridaje jačini osvetljenosti i kontrastu koji su dodatno pojačani funkcijama kao što su 3D i interaktivnost. U kancelarijama su, primera radi, projektori postali osnovna oprema ua poslovne prezentacije. U domenu kućnog bioskopa oni nude upečatljivo filmsko iskustvo, dok u obrazovnom segmentu projektori olakšavaju efikasno učenje. Projektori takođe nude efikasnu podršku u komerciajlnom segmentu kada su u pitanju događaji, kao što su predavanja, umetnički događaji i zabave u velikim prostorijama. Ovi vidovi primene su samo mali deo potencijala koji projektori imaju. Sa projektorima kao važnim komunikacionim alatom Epson veruje da će potražnja za HTPS panelima nastaviti da raste.

“Epson je dosledno nastojao da razvije najmodernije HTPS panele,” izjavio je Nobujuki Šimotome, zamenik operativnog direktora u sektoru za proizvode za prikaz slike, “Epson će proširiti i unaprediti ponudu HTPS proizvoda panelima koji doprinose izvanrednoj jačini svetlosti u boji, slikama punim detalja, energentskoj efikasnosti i pouzdanosti 3LCD projektora.

Leave a Reply