Hardware · PC računari

Epson na sajmu Photokina

Na sajmu Photokina 2008 koji će se održati u Kelnu od 23. do 28. septembra, Epson će predstaviti svoje nove štampače koji korisnicima omogućavaju izražavanje kreativnosti i umetničkog dara kod kuće ili u studiju, zahvaljujući novim mogućnostima poput štampe na platnu, metalnim pločama ili zidnim tapetama.

Prezentacije na sajmu Photokina pokazaće kako postići visok kvalitet štampe fotografija i na najzahtevnijim medijima, te kako pomoću štamaprske tehnologije dati lični pečat vlastitom domu, memorandumima, pismima, kovertama i čestitkama za sve prilike.

“Uz štampače kompanije Epson korisnici otkrivaju puni potencijal rada sa slikama. Sada naši korisnici mogu čak da štampaju  slike na metalu ili ukrašavaju zidove u zavisnosti od raspoloženja ili prilike. Zabava i kreativnost temelj su naših novih rešenja za štampu kod kuće, a sajam Photokina savršeno je mesto gde možemo prezentovati sve impresivne mogućnosti naše tehnologije koja će oblikovati budućnost kreativne inovacije kod kuće i u studiju,” istaknula je Kristin Saus-Opuszynski, viša voditeljka proizvoda u Epsonu Europe.

Na Epsonovom štandu na sajmu Photokina svi zaljubljenici u sliku, na svim nivoima znanja, mogu videti prezentacije uživo, dobiti korisne savete ili nove ideje za rad.

Leave a Reply