Hardware

Epson obnavlja ugovor o globalnom sponzorstvu kluba Mančester Junajted

Svetski lider u proizvodnji uređaja za prikaz slike, kompanija Epson, produžila je ugovor sa fudbalskim klubom Mančester Junajted za naredne tri godine, kao zvanični snabdevač kluba kancelariskom opremom. Zbog prednosti koje je donela povećana interakcija i angažman od strane korisnika, kao i podizanje svesti o brendu širom sveta, kompanija Epson ovaj odnos vidi kao ključnu inicijativu za unapređenje globalne vidljivosti i razvoja poslovanja.

Obnovljeno sponzorstvo trajaće to kraja sezone 2014/15 te će Epson i dalje zadržati pravo na reklamiranje na stadionu i uživati u gostoljubivosti kluba, dok za će za Mančester Junajted obezbeđivati osnovnu kancelarijsku opremu i kao i opremu za vanjsko štampanje i prikaz slike. Kompanija Epson je ponosna na sinergiju između ove dve istorijske organizacije kao i na nastavak partnersva koje predstavlja odraz zajedičke posvećensoti performansama i inovaciji.

Direktor za globalnu komunikaciju u kompaniji Epson, Ian Kameron, izjavio je: “Veoma nam je drago smo što smo obnovili ovaj dogovor. Ovo je jedno uzbudljivo partnerstvo i mi ga vidimo kao mogućnost da ojačamo veze sa našim korisnicima širom sveta, posebno kada su u pitanju tržišta u razvoju.”

Pored prava koja ima po ugovoru kao što je reklamiranje na stadionu Old Traford, Epson će nastaviti da obezbeđuje nagrađena kancelarisjka rešenja za Mančester Junajted. MUTV je iskusio prednosti modernih Epsonovih projektora ultra-kratkog dometa koji omogućavaju da se projektovane slike stadiona koriste kao pozadina za studijske snimke, umesto rasvetljavanja čitavog stadiona za potrebe snimanja. Projektovane ilustracije u vežbaonici za igrače čine treninge interaktivnijim, dok Epsonovi štampači štampaju sve dnevne informacije o mečevima, uključujući i planove igre, a foto štampači se koriste za štampanje zvaničnih fotografija.

Komercijalni direktor kluba Mančester Junajted, Ričard Arnold, komentariše: “Veoma nam je drago što nastavljamo vezu sa Epsonom i što ćemo dallje razvijati zajedničke benefite koje ona donosi.”

“Kao i Mančester Junajted, Epson je svetski brend i njihove inovacije kada su u pitanju nove tehnologije drže ih u vrhu na tom tržištu.
Nedavno je Epson proslavio našu rekordnu 19. titulu sa svojim fanovima, prenoseći Epson Champions iskustvo do Pekinga, Šangaja, Bankoka, Kuala Lumpura i Singapura. Više od 20 000 fanova posetilo je muzej sa postavkom koja prati istoriju ovih 19 titula, čiji je vrhunac bila najmodernija Epsonova 3D projekcija trenutnog tima.

Pokazali su veliku dozu kreativnosti i entuzijazma u promovisanju kluba i nihjova najsavremenija oprema je u potpunosti integrisana u svakodnevne poslove Mančester Junajteda i zadovoljni smo što nas povezuju sa ovim brendom.”

Leave a Reply