Hardware · PC računari

Epson predstavlja najnovije uređaje za korišćenje u obrazovne svrhe

Kompanija Epson, svetski lider u proizvodnji projektora u protekloj deceniji, ovog meseca predstavlja najnovije modele ugradnih i desktop projektora na međunarodnom sajmu obrazovnih tehnologija BETT koji se održava u Velikoj Britaniji. Epson će takođe predstaviti najnovija dostignuća u oblasti tehnologije projektora.

13 modela projektora iz palete Epsonovih ugradnih i interaktivnih projektora sa ultra-kratkim dometom , posebno dizajniranih za potrebe korisnika koji se bave edukacijom biće prikazano zajedno sa najnovijim štampačima i skenerima. Demonstracije uživo omogućiće posetiocima da iskuse nove i uzbudljive mogućnosti koje pružaju Epsonovi proizvodi.

Pro prvi put će na BETT-u biti prikazana nova serija interaktivnih projektora sa ultra-kratkim dometom koji omogućavaju projekciju slika na različite ravne površine, čak i na radne stolove, bez potrebe za posebnim platnima i školskim tablama. Ultra-kratki domet ovih modela omogućava postizanje većih dijagonala bez senki.

Nova serija ugradnih projektora obuhvata modele koji profesorima i predavačima daju mogućnost da prezentuju materijal studentima uz različite nivoe osvetljenja, omogućavajući predavačima da ostave upaljena svetla kako bi studenti mogli da hvataju beleške.

Predstavnici kompanije Epson će takođe demonstrirati koliko su ovi projektori laki za korišćenje, sa karakteristikama kao što su opcija Wi-Fi konekcije, port za mikrofon i korigovanje trapezoidnog izobličenja, kako bi slika uvek bila pravilnog pravougaonog oblika.
“Uzbuđeni smo što ćemo predstaviti najnovije projektore na sajmu BETT UK”, izjavio je Rafael Peir, menadžer za projektore u kompaniji Epson Europe.

“Prikazivanje naših proizvoda profesorima i specijalistima za edukaciju iz prve ruke i predstavljanje inovativnih karakteristika pružiće im mogućnost da iskuse koliko proizvodi kompanije Epson mogu pomoći u nastavi. Interaktivnost naših novih proizvoda i inovativna tehnologija koja je upotrebljena pri njihovoj proizvodnji pokazuju zašto je kompanija Epson postala broj jedan u svetu po proizvodnji interaktivnih projektora u 2010. godini, kako navodi Futuresource.”

Leave a Reply