Hardware

Epson predstavlja prvi prenosivi projektor sa QR kod funkcionalnošću

Za deljenje sadržaja sa pametnog uređaja, dovoljno je da skenirate projektovani QR kod, zahvaljujući inovativnoj funkciji u okviru iProjection aplikacije.

Epson predstavlja prvi prenosivi poslovni projektor koji poseduje QR kod konektivnost[1]. Sa namerom da olakša i ubrza saradnju i deljenje sadržaja sa pametnih uređaja, QR kod funkcija koju poseduje prenosivi 3LCD projektor EB-W28 predstavlja Epsonovu želju da kreira najbolje iskustvo interaktivnog korišćenja projektora.

EB-W28-Picture-4

Pol Vajt, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe,izjavio je: “iProjection QR kod konekcija olakšava svima koji poseduju pametne telefone ili tablete da se povežu na EB-W28. Nakon preuzimanja Epson iProjection aplikacije, dovoljno je samo skenirati QR kod koji projektuje EB-W28. Preuzimanje onoga što vidite na pametnom uređaju i deljenje sa većim brojem ljudi nikada nije bilo lakše.”

 

QR kod konektivnost je samo još jedna opcija koja unapređuje izbor, fleksibilnost i jednostavnost povezivanja kod modela EB-W28. HDMI izlaz ima podršku za MHL koja obezbeđuje još bolju konektivnost sa pametnim uređajem preko kabla. Za upečatljive poslovne prezentacije, ovaj model takođe nudi i visok kvalitet projektovane slike i fleksibilnost pozicioniranja zahvaljujući opciji za poravnavanje ivica slike i optičkom zumu. Jednostavna poređenja moguća su zahvaljujući fukciji za deljenje slike “split-screen” dok ažuriranja za firmver i funkcije na OSD (On Screen Display) meniiju omogućavaju rad bez zastoja i jednostavno povezivanje više projektora. Sa WXGA rezolucijim, kontrastom od 10,000:1  jačinom svetlosti od 3,000 lumena, model EB-W28 koji koristi Epsonovu 3LCD tehnologiju, čime garantuje jednako visoke vrednosti za jačinu bele svetlosti i svetlosti u boji za svetle i žive slike, tri puta bolje osvetljene u poređenju sa vodećim konkurentskim modelima[2].

 

Dizajniran prvenstveno za manja poslovna okruženja, EB-W28 je dovoljno lagan za brzo i jednostavno prenošenje do sala za sastanak. Uz projektor dolazi Network Projection opcija (za deljenje prilagođenih podešavanja na više povezanih projektora) i Multi-PC Projection softver koji dozvoljava moderatoru da kontroliše do 50 delilaca sadržaja.

 

 

Ključne karakteristike:

  • WXGA rezolucija
  • iProjection QR kod funkcija1
  • Jačina svetlosti od 3,000 lumena i jednako visoke vrednosti za jačinu bele svetlosti i svetlosti u boji
  • 10,000:1 kontrast
  • 3LCD tehnologija
  • MHL-ready HDMI izlaz
  • Split-screen funkcija i Multi-PC Projection softver

 

Leave a Reply