Foto · Hardware

Epson sarađuje sa Nikonians zajednicom

Članovi Nikonians zajednice i njihovi online posetiocu imaju pristup stručnim informacijama, savetima i preporukama o tome kako postići najbolji kvalitet digitalne štampe

Kompanija Epson, vodeći proizvođač na području tehnologija za štampanje, postala je ekskluzivni partner međunarodne internet zajednice Nikonians – koja okuplja fotografe zaljubljenike u Nikon proizvode. Epson će kao ekskluzivni partner za poslove štampe članovima Nikonians zajednice (kojih ukupno ima 150 000) i posetiocima njihovog mrežnog odredišta www.nikonians.org (60 000 posetilaca dnevno) pružati stručne informacije, savete i preporuke o tome kako postići najbolji kvalitet digitalne štampe. Epson će takođe članovima ove fotografske zajednice donositi aktuelne vesti o novim proizvodima i savete stručnjaka kako te proizvode mogu da najbolje iskoriste.

Internet zajednica Nikonians osnovana je u aprilu2000. godine sa ciljem objavljivanja edukativnih i informativnih sadržaja za fotografe koji koriste bilo digitalnu tehnologiju ili film. Članovi zajednice imaju pristup najnovijim vestima o digitalnim tehnologijama, raznim tehnikama i novim idejama. Kompanija Epson kontinuirano će podržavati fotografe svih profila kroz partnerstva, sponzorstva i edukacijske programe.

Nikonians

Nikonians je najveća internetska zajednica koja okuplja korisnike Nikon proizvoda. Internetske stranice ove zajednice, koja okuplja više od 150 000 članova, dnevno bilježe preko 60 000 posjetitelja iz više od 140 država koji posjećuju stranice zajednice Nikonians da bi dijelili svoja znanja, učili jedan od drugog i međusobno se inspirirali. Zajednica Nikonians pruža fotografima, bez obzira na iskustvo, znanja o svim područjima fotografije.

Nikonians je neprofitna organizacija. Dobit se reinvestira u razvoj načina širenja znanja kroz internetsku zajednicu i Nikonians Akademiju. Za Nikonians radi 50 dobrovoljaca, uglavnom su moderatori na forumima, te 25 stalnih zaposlenika koji rade u uredima organizacije u Donaueschingenu, Bratislavi i New Orleansu. Glavni izvori prihoda organizacije Nikonians su članarine, oglašavanje, Photo Pro Shop te Nikonians Akademija.

Leave a Reply