Hardware · PC računari

Epson Stylus PX800FW

Epson Stylus PX800FW radi u bežičnim mrežama i namenjen je prvenstveno kućnoj štampi fotografija i upravljanju dokumentima, a korisnici mogu da očekuju fotografije kvalitetnije od onih izrađenih u fotografskom studiju

U prvoj polovini februara u maloprodaji biće dostupan 4-u-1 štampač visoke rezolucije Stylus Photo PX800FW, opremljen funkcijom telefaksa, automatskim ulagačem dokumenata te podrškom za Wi-Fi.

U unutrašnjosti njegovog elegantnog kućišta kriju se napredne funkcije koje se nadziru putem velikog ekrana osetljivog na dodir. Idealan je za primenu kod kuće, prvenstveno za štampu fotografija, pri čemu korisnici mogu da očekuju fotografije kvalitetnije od onih izrađenih u fotografskom studiju.

Osim skladnim izgledom, Epson Stylus PX800FW odlikuje se širokom izborom funkcionalnosti, tako na primer ima integririsanu Wi-Fi i Ethernet mogućnost povezivanja, zahvaljujući kojoj korisnici mogu da štampaju posredstvom kućne mreže.

Funkcijama se upravlja preko LCD ekrana, osetljivog na dodir, dijagoanle 19,8 cm, koji se može podešavati u zavinosti od željeneog ugla gledanja. Korisnik na jednostavan način putem menija nadzire opcije pregleda pre štampe te opcije štampanja koje uključuju jedinstvene osobine poput štampe na customiziranom papiru.

Može se štampati i direktno sa Pictbridge kompatibilnog fotoaparata ili sa memorijske kartice što dodatno pojednostavnjuje upotrebu. Opcioni automatski duplekser omogućuava obostranu štampu te štampanje brošura.

Leave a Reply