Hardware

Epson SureColor inkdžet štampači na sajmu FESPA 2014

Epson će predstaviti mnogostranost i produktivnost serije SureColor inkdžet štampača na sajmu 2014 (20. – 23. maj u Minhenu), kao i najnovije štampače velikih formata sa mastilima na bazi vode.

Posetioci Epsonovog štanda (hala 2, stand 310) biće u mogućnosti da pogledaju otiske štampane na velikom broju različitih supstrata: za reklamne i POS materijale, na omotačima za vozila, dekorativnim elementima, odeći, majicama, i promotivnim proizvodima.

Epson_SC-F2000

Na sajmu će biti prikazana čitava ponuda SureColor štampača koji pružaju maksimalan kvalitet, fleksibilnost i niske troškove održavanja. Ponuda uključuje tri 64-inčna SureColor SC-S štampača širokih formata za štampu reklamnih materijala, tri štampača iz SureColor SC-F serije koji sublimiraju boju (modeli od 44 i 64 inča) – uključujući i novi SC-F7100 – i SureColor SC-F 2000 za direktno štampanje na odeći.

Epson SureColor: pruža izbor i fleksibilnost

Epson će prikazati veliki izbor kvalitetnih i postojanih otisaka na reklamnim i POS materijalima koje će štampati na 64-inčnim štampačima na rolne, modelima SureColor SC-S30600, 50600 i 70600. SureColor S serija štampača nudi veliki izbor funkcionalnosti i modele koji koriste od 4 do10 boja – uključujući belu i metalik sivu, Ova serija će pokazati kako izgleda štampa na materijalima poput vinila, platna, providnog filma, fotografskog papira i supstrata za banere, brzo i efikasno.

UltraChrome GSX mastilo, u kombinaciji sa Micro Piezo TFP glavom štampača pruža izraženu jasnoću, detaljnost i fine prelaze u rezoluciji do 1440 x 1440 dpi. Takođe će biti prikazana i SC-F serija štampača koji sublimiraju boju i koji će pokazati fleksibilnost štampe na mekim reklamnim materijalima, odeći i promo materijalima. Ovo su prvi Epson štampači za sublimaciju boja u ovoj kategoriji kod kojih je svaka komponenta proizvedena od strane istog proizvođača. Kao rezultat dobijaju se visok kvalitet, preformanse i pouzdanost koji su optimizovani kako bi omogućili maksimalnu produktivnost i profit.

Ovi štampači koriste Epson UltraChrome DS mastilo, novo, specijalno vodeno mastilo koje omogućava dobijanje izvanrednih slika živih boja, intenzivnih crnih nijansi, jasnih ivica i finih prelaza.

Prvi štampač kompanije Epson koji štampa direktno na odeći, SureColor SC-F2000, pokazaće kako se brzo i efikasno štampa na majicama.
Dankan Ferguson, direktor sektora za razvoj novog poslovanja i pro-grafike u kompaniji Epson Europe, izjavio je: “Morate posetiti Epson štand na FESPA sajmu ukoliko želite da investirate u novu generaciju veoma kvalitetnih i pouzdanih štampača velikog formata koji će vam svakako pomoći da razvijete posao. Kompanija Epson troši 2 miliona dolara dnevno na istraživanje i razvoj, i u protekle dve godine smo izbacili 10 uspešnih novih proizvoda samo na tržište profesionalnih štampača i predstavili novu, inovativnu PrecisionCore tehnologiju. Naš cilj je da pružimo kompanijama kvalitetne, pouzdane i pristupačne proizvode koji će im omogućiti da dobiju dodatnu vrednost i na taj način pomognemo da povećaju prihode i unaprede posao.”

Leave a Reply