Hardware · Notebook-Netbook

FLYBOOK V33i HSDPA

FLYBOOK notebook računar serije V33i sa HSDPA komunikacionim modulom, u crvenoj boji, predstavlja lidera klase ultra laganih prenosnih računara, pakujući apsolutno sve što je potrebno za mobilni rad u samo 1,23 kg. Njegov rotirajući ekran sa touch screen funkcionalnošću čini da FLYBOOK računar za tren oka postane Tablet PC računar.

U Tablet PC formi njegove dimenzije su iste kao kada je sklopljen i spreman za nošenje, jer kod Tablet PC varijante ekran čini celinu sa osnovom, ukupnih dimenzija 235x155x31 mm (VxŠxD). Kao bonus za poslovne korisnike kojima je mobilnost na prvom mestu, FLYBOOK se odlikuje ugrađenim HSDPA modemom za mobilne ćelijske mreže.

Naime, poslovni korisnici suočeni su sa sve kompleksnijim potrebama za mobilnošću i imperativom da konstantno budu u kontaktu sa sedištem svoje kompanije i poslovnim kontaktima, a da se komunikacija obavlja u realnom vremenu. To je sada moguće zahvaljući univerzalnoj povezivosti sa mrežama mobilne telefonije preko koje se mogu prenositi podaci i pristupati Internetu.

HSDPA omogućava mobilnu širokopojasnu vezu sa Internetom a u FLYBOOK V33i HSDPA model je ugrađen napredni integrisani HSPDA modul koji je bolji od konkurentskih PCMCIA (PC Card) modemskih kartica. HSDPA omogućava konekciju brzine i do 1,8 Mb/s, sa potencijalom da se u budućnosti poveća na 3,6 Mb/s, pa čak i do 7,2 Mb/s.

To je revolucionarna tehnologija kada je reč o mobilnom širokopojasnom Internetu preko ćelijske mreže mobilnih operatera. Brzina naravno zavisi od nivoa usluge mreže mobilnog operatera preko koga se FLYBOOK povezuje. Cena ovog mališana je 2060.00 € bez PDV-a, a može se nabaviti u Direct Linku.

Leave a Reply