Hardware

Formtech postao distributer kompanije NETASQ

Proširujući svoj portfolio proizvoda i rešenja iz domena digitalne zaštite, kompanija Formtech potpisala je ugovor o distribuciji sa francuskim proizvođačem sistema za objedinjenu zaštitu (Unified Threat Management) i antispam uređaja NETASQ.

Najznačajnija komparativna prednost NETASQ UTM rešenja leži u ASQ (Active Security Qualification) engine-u koga kompanija kontinuirano razvija već duže od deset godina i koji predstavlja industrijski vrh kada je reč o IPS (Intrusion Prevention System) rešenjima za sprečavanje upada u mrežu. U kombinaciji sa firewallom, ASQ engine – baziran na analizi protokola, kontekstualnoj i heurističnoj analizi – daje optimalne rezultate, a u stanju je da detektuje i blokira backdoorove, spyware, skeniranje portova, kao i da filtrira peer-to-peer konekcije, instant messaging programe i multimedijalni saobraćaj.

Kada je reč o uređajima filtriranje email saobraćaja, MFILTRO gama antispam uređaja pruža visok nivo zaštite od neželjene pošte i cenovno je prilagođena tržištu regiona na kojem Formtech posluje.

Leave a Reply