Foto

3 nova tanka Nikon fotoaparata u COOLPIX seriji – S3600, S6700 i S2800

 Nikon Europe danas predstavlja tri nova kompaktna fotoaparata u paleti COOLPIX proizvoda, uključujući živopisni model COOLPIX S3600 sa optičkim zumom od 8x i 20 megapiksela.

Najavljeni su i COOLPIX S6700 sa velikim zumom i 20 megapiksela, optičkim zumom od 10x i smanjenjem vibracije (VR – Vibration Reduction) pomoću pomaka sočiva, kao i COOLPIX S2800, lako prenosivi fotoaparat sa senzorom slike od 20 megapiksela i optičkim zumom od 5x koji proizvodi slike bogate detaljima jednim dodirom dugmeta.

s3600

Nikon COOLPIX S3600 – Snimajte oštre slike u visokom stilu

Namenjen osobama u potrazi za diskretnim fotoaparatom koji će se uklopiti u njihov stil života, COOLPIX S3600 je stilizovan, kompaktan model sa 20 megapiksela upakovanih u tanko telo krcato funkcijama, zahvaljujući čemu je lako prenosiv i uvek pravi izvanredne snimke.

Optički zum od 8x (25–200 mm) sa funkcijom Dynamic Fine Zoom* i do 16x približava vas akciji, a preko bogatog menija retuširanja možete da dodajete zabavne efekte ili koristite funkciju „Glamurozno retuširanje“ kako biste se uverili da svi izgledaju savršeno. Automatski birač scene optimizuje postavke umesto vas, pa možete da se usredsredite na kadriranje predivnih fotografija, dok VR pomoću pomaka sočiva uklanja efekat podrhtavanja fotoaparata, pružajući oštrije snimke.

Tanko telo fotoaparata, dodatno poboljšano kvalitetnom obradom, dostupno je u šest modernih varijanti i prilagođeno je obliku šake zahvaljujući zaobljenom dizajnu.

CCD senzor slike fotoaparata sa 20 megapiksela i velikim brojem megapiksela pruža oštre slike jasnih detalja – savršene za uvećanja veličine fotografije i postera – a preko kompletnog menija retuširanja možete da isprobate i do 32 različite vrste brzih efekata neposredno nakon snimanja, u tri jednostavna koraka. Ovaj fotoaparat predstavlja stilizovano i funkcionalno rešenje budući da ima i namensko dugme za snimanje filma pomoću kog možete da snimate prijatelje i porodicu u pokretu uz samo jedan dodir.

Nikolas Džilet, menadžer odseka za proizvode široke potrošnje u kompaniji Nikon Europe, navodi: „COOLPIX S3600 ima zabavne, inovativne funkcije, poput sistema za pametni portret, sa tajmerom osmeha i korekcijom efekta crvenih očiju, kao i napredne funkcije „Glamurozno retuširanje“ koja vam pruža izbor od 12 različitih efekata, uključujući efekat „Pobeli zube“. Tanak dizajn i pouzdan objektiv sa proširivim zumom i smanjenjem vibracije su karakteristike zbog kojih će se uklopiti u vaš stil života poput novog najboljeg prijatelja.“

s6700

Nikon COOLPIX S6700 – Korak bliže glamuru

Dizajniran za zaljubljenike u potrazi za fotoaparatom sa velikim zumom, sjajnim performansama i tankim, laganim telom, COOLPIX S6700 obezbeđuje besprekorne fotografije bez imalo muke. Njegov optički zum od 10x može da se proširi funkcijom Dynamic Fine Zoom* i do 20x i rezerviše vam najbolja mesta i u najspontanijim trenucima.

Smanjenje vibracije (VR – Vibration Reduction) pomoću pomaka sočiva održava fotoaparat stabilnim kako bi snimci ostali jasni čak i pri punom uvećanju, dok CCD senzor slike od 20 megapiksela obezbeđuje slike bogate detaljima u svim uslovima osvetljenja. Zumirajte radnju prilikom snimanja filmova u kristalno jasnoj HD rezoluciji i lako kadrirajte filmove na velikom LCD ekranu dijagonale 7,5 cm/3,0 inča. Prijatelji i porodica će uvek izgledati fantastično zahvaljujući naprednoj funkciji „Glamurozno retuširanje“ pomoću koje možete da omekšate tonove tena lica, pa čak i da dodate šminku. Uz ukupno 32 brza efekta, od zasićenosti super živih boja do High Key osvetljavanja i efekata slikanja, sve vaše fotografije će biti mala umetnička dela.

Nikolas Džilet, menadžer odseka za proizvode široke potrošnje u kompaniji Nikon Europe, izjavio je: „COOLPIX S6700 će vam obezbediti besprekorne uspomene. Funkcije kao što je „AF sa nalaženjem cilja“ (autofokus) automatski identifikuju i fokusiraju glavni subjekat, omogućavajući vam da se usredsredite na kadriranje snimaka zahvaljujući impresivnim mogućnostima zumiranja fotoaparata. Uz veliki LCD ekran istinski ćete uživati dok gledate kristalno jasne HD filmove ili uređujete fotografije pomoću izvanrednih opcija retuširanja.“

s2800

Nikon COOLPIX S2800 – Za snimanje spontanih trenutaka

COOLPIX S2800 od 20 megapiksela predstavlja kombinaciju jednostavnosti i stila koja omogućava lako snimanje slika. COOLPIX S2800 je tanak, lako prenosiv fotoaparat sa širokougaonim objektivom sa optičkim zumom od 5x koji će vas staviti u sam centar dešavanja. Impresivni CCD senzor slike od 20 megapiksela pruža slike sa izvanrednim bogatstvom detalja, savršene za uvećanja veličine slike ili postera. Fotografije možete da poboljšate uz pomoć raznovrsnih ugrađenih efekata filtera dostupnih tokom reprodukcije, uključujući 32 brza efekta, kao što je „Selektivna boja“.

COOLPIX S2800 je dostupan u šest živopisnih boja, a njegovo tanko telo, debljine manje od 20 mm, savršeno staje kako na vaš dlan, tako i u džep. Uvek možete da zabeležite prijatelje i porodicu u najboljem izdanju uz sistem „Pametni portret“ koji će vas upozoriti kada se nasmeju ili trepnu, a pomoću napredne funkcije „Glamurozno retuširanje“ možete da pobelite zube ili dodate efekat šminke. Funkcija „Automatski birač scene“ optimizuje sve postavke umesto vas, pa možete jednostavno da usmerite i fotografišete.

Pretvorite decu i kućne ljubimce u filmske zvezde uz podršku za snimanje HD (720p) filmova, zahvaljujući jednostavnom snimanju i reprodukciji na velikom LCD ekranu dijagonale 6,7 cm/2,7 inča. Uz mogućnost snimanja filma jednim dodirom, nikada nećete propustiti nijedan nezaboravan video trenutak, počev od deteta koje duva rođendanske svećice, do uzbuđenog kućnog ljubimca koji se raduje dolasku u vaš dom.

Nikolas Džilet, menadžer odseka za proizvode široke potrošnje u kompaniji Nikon Europe, objašnjava: „COOLPIX S2800 – mali, stilizovan fotoaparat dizajniran tako da odgovara kako vašem obliku šake, tako i stilu života – omogućava jednostavno snimanje sjajnih fotografija i upečatljivih filmova. Uz širokougaoni NIKKOR objektiv sa optičkim zumom od 5x sa izuzetnom lakoćom možete da snimate grupne snimke i portrete, a sveobuhvatne opcije retuširanja govore u prilog tome da je ovaj dopadljivi fotoaparat savršen spoj stila i jednostavnosti.“

Leave a Reply