Foto

Apacer web kamera V211

Apacerova nova V211 USB2.0 PC web kamera ima sve u jednom, zabavna je za korišćenje, obiluje raznim mogućnostima i pametno je dizajnirana.

Lider u oblasti memorijskih modula i storidž uređaja, Apacer, predstavio je svoju novu web kameru koja predstavlja najlakši i najinovativniji model na današnjem tržištu. Da biste koristili Apacerovu V211 UVC USB 2.0 kameru, nećete morati da instalirate drajvere, a dobićete pravih 1.3 megapiksela i mogućnost snimanja fotografije do 5.2 megapiksela.

Apacer-ova V211 je genijalno dizajnirana sa inteligentnim i fleksibilnim vratom, novom nanometarskom ogledalskom površinom i dugmetom za slikanje, čineći je ne samo PC vebkamerom nego i uređajem koji je i intrigantno dizajniran. Apacer-ova V211 PC vebkamera pored toga ima i ugrađen mikrofon i omogućava specijalne video i frejm efekte pomoću softvera koji se uz nju dobija, tako da je laka za upotrebu i zabavna.

Apacer-ova V211 USB 2.0 PC vebkamera je praktična i moćna PC vebkamera sa doteranim spoljašnjim dizajnom. Zadovoljavajući UVC specifikacije, Apacer-ova V211 jeplug-and-play uređaj koji ne zahteva USB 2.0 drajver tokom instalacije. V211 može da prikaže ‘preview function’ direktno na MSN-u, Skype-u, QQ i Yahoo-u, pa tako predstavlja odličan izbor preve “user-friendly” PC vebkamere na tržištu.

V211 USB 2.0 PC vebkamera od Apacer-a ima pravu rezoluciju od 1.3 megapiksela, omogućavajući ekstremno oštru i jasnu sliku. Osim toga, V211 ima odlične mogućnosi snimanja fiksne slike koje podržavaju razne dimenzije slike do 2560×2048. Dalje, Apacer-ova V211 stiže sa softverom koji omogućava specijalne video efekte kao što su embosing, riblje oko, sniping i mozaik, kao i specijalne frame efekte za fiksnu sliku. I na kraju, ali ne i zadnje, dugme za slikanje je ugrađeno na vrh kućišta, tako da korisnici mogu da “škljocnu” fotografiju u sekundi!

Apacer-ova V211 USB 2.0 stiže sa zgodnim i fleksibilnim vratom koji omogućava okretanje 360 stepeni horizontalno i 120 stepeni gore i dole, uređaj lako može da se montira ili podesi da zadovolji svako PC okruženje. V211 je dizajnirana sa nanometarskom ogledalskom površinom, dajući ovoj mogućnostima bogatoj PC vebkameri zaista sofisticiran izgled se dobro slaže sa svakim tipom desktop PC-ja. Ugrađeni mikrofon na V211 zaista je čini kompletnom PC vebkamerom za svakog zahtevnog korisnika.

Leave a Reply