Foto

AXIS P1346 fiksna mrežna IP kamera

AXIS P1346 fiksna mrežna kamera je robusna fiksna kamera sa odličnim H.264 performansama. Izuzetan kvalitet slike u 3MP/HDTV 1080p (SMPTE 274M standard) rezolucijama koju daje zahvaljujući senzoru sa progresivnim skeniranjem upotpunjen je sa višestrukim H.264 strimovima kao i sa MJPEG strimovima. Fokus asistent, “remote back focus” i brojač piksela su funkcije koje pojednostavljuju i olakšavaju instalaciju. P1346 podržava i digitalni pan/tilt/zum i “multi view streaming” – funkcija koja omogućava istovremeni pregled cele scene i nekoliko delova iste.

Axis P1344 nudi visoke performanse za najzahtevnije unutrašnje i spoljne instalacije video nadzora kako.

Perfektna je za nadzor državnih institucija, industriju, aerodrome, škole, železničke stanice, univerzitete, maloprodajne objekte. Axis P1346 podržava naprednu i jedinstvenu kontrolu otvaranja blende, P-Iris, koja omogućava veći kontrast, oštrinu, rezoluciju i bolju dubinsku oštrinu. Takođe P1346 podržava i DC-Iris objektive.

Multi-view striming funkcija omogućava različite delove zumirane scene da budu prikazane istovremeno sa celom scenom. Instalacija je pojednostavljena sa funkcijama POE napajanje, fokus asistent, brojač pixela i “remote back” fokus koji omogućava fokusiranje kamere sa računara.

Leave a Reply