Foto

BenQ AC100 aparat sa ugrađenim efektima

BenQ, objavljuje debi digitalne kamere modela AC100 od 14-megapiksela – nudeći potrošačima lakoću snimanja fotografija sa zabavnim iskustvom, koje odgovara njihovim umetničkim osećajima i načinu života.

Ultimativna zabava sa modelom AC100 počinje sa vrednim umetničkim delima pomoću efekata koji imitiraju stvarne negative filma. Zatim postoji funkcija mozaik, koja se može primeniti po potrebi. Pored toga je zvezdani efekat koji dodaje iskre fotografijama. BenQ-ova karakteristika 4-Lomo obezbeđuje vrdav izgled i osećaj brzim snimcima, a efekat igračka se može upotrebiti za dobijanje sveta u minijaturnom modelu. Zabavna funkcija akcenat na boju kod modela AC100 se može upotrebiti za isticanje predmeta u boji naspram crno-bele pozadine, a to se može primeniti čak i na video klipove tokom snimanja.

BenQ-ova nova kamera AC100 donosi neograničenu kreativnost svojim vlasnicima. I kod spoljnjeg izgleda digitalne kamere, klasičan ili luksuzan, oba osećaja se mogu pomešati dok je prednji panel napravljen da evocira izgled i osećaj kože. Sa ujednačenom zabavom i osećajem na izgledu modela AC100, ovu izvanredna kamera obezbeđuje strukturisani materijal za sigurniji zahvat.

Ostale karakteristike kod modela AC100 obuhvataju panorama; napredna pametna scena; HDR; riblje oko; rafalno snimanje i samostalni/ljubavni portret. Takođe je opremljena sa osnovnim specifikacijama: optičko zumiranje od 4x; 27mm objektiv širokog ugla; 2.7” 230k LCD; 5cm super makro i 720p snimanje filma. Model AC100 je zaista sve što je umetniku neophodno za svakodnevne fotografije.

Dok specifikacije kao što su ISO3200 i 14-megapiksela CCD senzor dopunjuju i unapređuju fotografije snimljenje u uslovima slabog osvetljenja, objektiv sa blendom F2.9 modela AC100takođe snižava efekte drhtanja-kamere u tim uslovima.

Leave a Reply