Foto

BenQ Bridge GH700 fotoaparat sa 1080p FullHD

BenQ je predstavio svoj prvi digitalni fotoaparata tipa “Bridge” sa 1080p FullHD – model GH700. Ovaj model poseduje funkciju super zumiranja od 21x, a sa BSI CMOS senzorom za nadmoćne performanse u uslovima osvetljenja niskog intenziteta i brojnim karakteristikama, on spada u ultimativni izbor za entuzijaste u fotografiji koji žele da postignu više nego što bi to uradili sa kompaktnim fotoaparatom.

Dizajneri su se odlučili za sjajno zlatan prsten oko objektiva, koji simbolizuje BenQ-ovu upornu strast za istaknutost u fotografiji. Moćni objektiv sa optičkim zumiranjem od 21x udovoljava korisnike svojim lakim snimanjem oštrih i mirnih snimaka uz sjajnu brzinu od velike udaljenosti.

Kombinujući visoko kvalitetan materijal sa inovativnom tehnologijom, objektiv visokih performansi sa optičkim zumiranjem, model GH700 je u stanju da proizvede realistične fotografije. Asferični objektiv unapređuje fokusiranje obezbeđujući time oštre slike sa visokom rezolucijom; iako poseduje visoku brzinu prenosa, materijal niske disperzije sa antireflektivnim premazom u nano skali – korisnici mogu napraviti snimke sa uzbudljivim bojama vernim životu.

Najveći izazov za digitalne fotoaparate je kada se vrši snimanje u sredinama sa niskim intenzitetom osvetljenja. Napravljen sa ručnim režimom za noćno snimanje koji je BSI CMOS-omogućen, model GH700 isporučuje jasne slike čak i kada se koristi veliki opseg zumiranja. Fotoaparat snima nekoliko ekspozicije automatski i kombinuje ih u jednu jedinu fotografiju – živahna jasnoća, svaki put.

Model GH700 snima vaše najlepše trenutke života pri 60 kadrova u sekundi u 1080p punoj HD rezoluciji sa zumiranjem i odličnim ambijentalnim audio zvukom koji dopunjuje jasan video snimak. Osim toga, model GH700 u sebi ima ugrađenu funkciju koja sprečava snimanje zvuka vetra, tako da snimljeni audio zvuk u sebi ne sadrži neželjeni pozadinski šum. Takođe na modelu GH700 postoji međuzavisni taster za snimanje koji obezbeđuje brzi pristup za početak trenutnog snimanja tako da ništa nećete propustiti; kada pritisnite dugme okidača tokom snimanja video snimka, fotoaparat će snimiti fotografiju. Ovo je zaista izuzetna kamera, bilo da korisnik snima ambiciozne fotografije ili video snimke.

Pored toga, model GH700 unapređuje korisničko iskustvo u snimanju pomoću objektiva širokog ugla od 25mm; velikog 3” 460k LCD ekrana; OIS funkcije; 1cm super-makro funkcije; HDR III tehnologije unapređivanja i režima za neprekidno snimanje fotografija.

Leave a Reply