Foto

BenQ C1250 digitalni fotoaparat

BenQ je danas objavio lansiranje svog najnovijeg digitalnog fotoaparata u Evropi – C1250, koga odlikuju 12M CCD čip, 3x optički zum, LCD od 2,7 inča i mnogobrojne “pametne” funkcije.

Opremljen senzorom od 12 megapiksela, pametnom tehnologijom za prepoznavanje scene, 3X optičkim zumom i sjajnim LCD ekranom od 2,7 inča, C1250 kombinuje šik dizajn sa pametnim tehnologijama, čineći da snimanje jasnih fotografija bude lako i sa stilom.

Šik sa mogućnostima
Sa većim i sjajnijim LCD ekranom, koji ima 2 LED modula za pozadinsko osvetljenje, 2,7-inčni LCD ekran prikazuje slike jasnije čak i na podnevnom suncu. Štaviše, sa ISO osetljivošću do 6400 (VGA i HD 16:9), možete biti sigurni da ćete i prilikom snimanja pod uslovima slabog osvetljenja, dobiti oštre slike bez zamagljenja, koje deluju prirodno i prenose pravo raspoloženje scene.

Takođe, više nikada nećete morati da brinete o situacijama u kojima se zbog slabe baterije mogu izgubiti prethodni trenuci zato što se ovaj fotoaparat napaja sa još dve AA baterije.

Smešten u elegantnom kućištu, C1250 dolazi u crnoj i srebrnoj boji, dajući vam objektiv sa 3x optičkim zumom i omogućavajući vam da lako snimate detaljne fotografije bez obzira na to da li se vaš subjekat nalazi blizu ili daleko.

Dizajniran je za one koji vode računa o modi, elegantna spoljašnost ima i elegantne metalne ornamente koji se ne klizaju, odiše šik stilom dizajnerskog dodatka i to ga čini savršenim dodatkom za bilo koji događaj, u bilo koje vreme.

Pametan za scene, pametan za lica
C1250 koristi tehnologiju detekcije scene za analiziranje scene koja će biti detaljno snimljena: osvetljenost subjekta; kontrast; udaljenost i opšta nijansa. fotoaparat odmah zatim bira jedan od osam mogućih režima rada kako bi obezbedio savršena podešenja vašeg snimka: pejzaž, noćna scena, noćni portret, zalazak sunca, makro, portret, pozadinsko osvetljenje i portret sa pozadinskim osvetljenjem.

C1250 je posebno vešt u fotografisanju ljudi, oslanjajući se na naprednu tehnologiju za automatsko praćenje lica, hvatanje osmeha, detekciju treptanja i ulepšavanju tena. Funkcije hvatač osmeha i detektor treptanja pomažu da se uhvati savršeno spontaniosmeh automatskim, brzim uzastopnim snimanjem – idealnim za trenutke iskrenosti.

Detektor treptanja vas upozorava ako je subjekat trepnuo i omogućava da se snimak odmah ponovi ili sačuva ako to želite. Štaviše, “ulepšavač” predstavlja neku vrstu pred-obrade kojom se ulepšava ten vašeg subjekta izbacivanjem neželjenih mrlja.

Leave a Reply