Foto

BenQ fotoaparat E1260 HDR

Kompanija BenQ je danas predstavila digitalni fotoaparat E1260 HDR (HDR – veliki dinamički opseg) kao novo proširenje serije digitalnih fotoaparata. sa senzorom od 12 megapiksela, širokougaonim objektivom od 28 mm sa 4x optičkim zumom, mogućnošću snimanja fimova sa 720p, svetlim LCD ekranom od 2,7 inča osetljivim na dodir, režimom pametnog snimanja scene, jednostavnim korisničkim interfejsom, primenom G-senzora i važnijom od svega – BenQ-ovom HDR tehnologijom poboljšanja slike, E1260 ima za cilj da kupcima ponudi više funkcija i više zabave.

BenQ-ova HDR tehnologija poboljšanja slike je dizajnirana da obelodani najfinije detalje u najmračnijim delovima slike – omogućujući vam da napravite neverovatno verne fotografije čak i pod maksimalno kontrastnim uslovima osvetljenja. Kreirana da bude mnogo više od rešenja za pozadinsko osvetljenje i savršena je alatka za prevazilaženje situacija sa visokokontrastnom rasvetom.

Budite sigurni da zahvaljujući širokougaonom objektivu sa 4x optičkim zumom više nikada nećete fotografisati deo planine, deo jezera ili deo visoke zgrade, pa čak ni pola lica sa fotoaparatom E1260. Širokougaoni objektiv omogućava korisnicima da naprave panoramske snimke lepih predela ili zadivljujućeg gradskog horizonta, kao i fantastične slike prijatelja i porodice – čak i pri snimanju izbliza. Kada ste suočeni sa situacijom koju je teško uhvatiti na jednoj fotografiji, takvi dragoceni trenuci se mogu pretočiti u filmove zahvaljujući mogućnosti fotoaparata E1260 da snima video zapise sa 720p. Korisnici mogu da zaborave na nošenje posebne videokamere kada je za filmove visoke definicije dovoljan samo jedan dodir.

E1260 dolazi sa nadogradnjom naprednih režima prepoznavanja scene – u odnosu na svog prethodnika – i automatski prepoznaje do 12 različitih scena! pejzaž, portret, pozadinsko osvetljenje, portret sa pozadinskim osvetljenjem, noćna scena, noćni portret, makro, zalazak sunca, tekst, lišće, sneg i režim mirovanja. Još jedno BenQ-ovo poboljšanje je intuitivan i jednostavan korisnički interfejs koji omogućava da se funkcijama fotoaparata pristupi brzo i lako. Zahvaljujući pomoćnom tekstu objašnjenja koji ide uz jasne ikonice, korišćenje naprednih funkcija sada je neverovatno jednostavno. Štaviše, sve se prikazuje na jasnijem i svetlijem LCD ekranu od 2,7 inča.

Ostale mogućnosti modela E1260 su: automatska detekcija lica, detektor treptanja, ljubavni/autoportret, ulepšivač, hvatač osmeha, pametno fokusiranje, upravljanje datotekama, automatska rotacija, predsnimanje od 3 sekunde i super stabilizator (S.S.F). Sa E1260, snimanje savršene fotografije nikad nije bilo lakše!

E1260 dolazi u metalizirano-sivoj boji pištolja i metalizirano-plavoj nijansi.

Leave a Reply