Foto

BenQ vodootporni fotoaparat LM100

Kompanija BenQ je napravila prvi vodootporni* model LM100 iz LM serije fotoaparata. To su dobre vesti za korisnike avanturističkog duha koji žude za stilizovanim i zabavnim fotoaparatom koji bi se mogao prilagoditi njihovom aktivnom i avanturističkom životnom stilu. LM100 sa 14 megapiksela nudi 4-struku zaštitu od vode, mraza, udara i prašine, a opremljen je 4x optičkim zumom, velikim LCD ekranom od 2,7 inča i širokom paletom zabavnih funkcija.

Avanture na vodi i pod vodom sada se mogu lako snimiti i sačuvati, bez bojazni da će se fotoaparat nakvasiti. LM100 se može koristiti do 2 sata pod vodom i do 5 metara dubine. “Podvodni režim” dodatno poboljšava podvodne slike dodavanjem dubine i i oživljavanjem originalnih boja.

Budući da je vodootporan*, robusni LM100 model je prirodno prilagođen plažama. Njegova zaštita od sitnih čestica, kao što su prašina i pesak, čini ga savršenim za plaže, sportske događaje, pa i peščane dine i vetrovite planine.

Osmišljen da odgovara svakoj avanturi, LM100 je idealan fotoaparat za one čije se aktivnosti često odvijaju pod ekstremno hladnim vremenskim uslovima, na primer skijanje, snoubording i planinarenje, jer je otporan na mraz do -10°C. Neka vam ova izdržljiva kamera posluži u uslovima zimske hladnoće ili vejavice.

Osim toga, LM100 je izrađen tako da može da izdrži nepredvidljive nezgode na otvorenom jer ima zaštitu od udara. LM100 je otporan na padove sa visine do 1,5 metara, tako da ne morate brinuti dok snimate zanimljive avanture.

LM100 sadrži i sledeće funkcije: efekat “naglašene boje” za isticanje i dramatizaciju snimljenih slika, “panoramski režim” za snimanje fotografije sa celom panoramom, “Internet aukcija” za opciju dodavanja dve ili četiri slike u jednu kolažnu fotografiju, “LOMO efekat” za interesantan retro izgled koji proizvodi osećaj autentičnog LOMO fotoaparata i dodaje umetnički duh u sve spontane trenutke, “režim sferičnih slika” za ubacivanje izobličenja fisheye objektiva za dobijanje sferične slike, a “HDR” kod modela LM100 može automatski da prilagodi osvetljenost i kontrast scene sa pregledom uživo.

Leave a Reply