NX2000
Foto

Brzo i jednostavno do fotografija uz Samsungov NX2000

Samsung Electronics je predstavio  novost u nagrađivanoj  NX porodici, pametni fotoaparat NX2000. Ovaj elegantan i tanak kompaktni fotoaparat objedinjuje profesionalne rezultate i Samsungovu tehnologiju SMART Camera, a korisnicima nudi mogućnost trenutnog beleženja i deljenja snimljenih fotografija i filmova sa prijateljima i porodicom.

NX serija pametnih fotoaparata objedinjuje odgovor na zahtev korisnika za snimanjem kvalitetnih  fotografija i sve prisutniju želju za trenutnim deljenjem snimaka. NX2000 elegantan je model koji zadovoljava potrebe današnjih fotografa koji vole deliti svoj život na društvenim mrežama.

Idealan za svakodnevnog fotografa koji želi zabeležiti svet, NX2000 omogućava korisnicima da se izraze i podele sa lakoćom svakodnevicu sa ljudima koji su im važni – izjavio je Sun Hong Lim, viši potpredsednik i voditelj prodaje i marketinga odelenja Digital Imaging Business kompanije Samsung Electronics.

NX2000

Jednostavnosti korišćenja doprinosi i WVGA ekran osetljiv na dodir, dijagonale 3,7 inča, čime je lako i brzo pristupiti svim postavkama fotoaparata. Funkcija SMART mode nudi dodatne mogućnosti za snimanje fotografija među kojima 14 različitih načina rada, kao i izbor postavki koje odražavaju korisnikovo okruženje i potrebe tokom snimanja. Korisnici mogu fotografisati objekte koji se brzo kreću, poput deteta u trku uz Action Freeze ili opcijom Best Face snimiti pet uzastopnih fotografija te potom odabrati najbolji izraz  lica svake osobe na fotografiji.

Korisnici mogu birati između 12 izmenjivih objektiva i tako imaju veću kontrolu nad snimljenim fotografijama. NX2000 tako može prihvatiti ultra kompaktne pancake i svestrane zoom objektive, kao i portretne, makro ili širokougaone objektive. Samsungov inovativan sistem i-Function korisnicima pruža mogućnost daljnjeg oslobađanja kreativnosti uz kontrolu različitih postavki objektiva, kao što je otvor ili brzina zatvarača, za jednostavnije snimanje fotografija profesionalne kvalitete.

Leave a Reply