Foto

Canon 18×50 IS All Weather dvogled sa stabilizacijom slike

Dizajniran za profesionalce i za entuzijaste koji ne žele da prave kompromise, ovaj dvogled sa velikim uvećanjem koristi inovativnu tehnologiju koja postavlja nove standarde za performanse. Canon 18×50 IS All Weather je jak dvogled sa stabilizacijom slike koji je dizajniran za upotrebu u svim vremenskim uslovima

18x50IS AW je jedinstven proizvod među dvogledima sa velikim uvećanjem zbog toga što je opremljen izuzetnom tehnologijom Optical Image Stabilizer (Optička stabilizacija slike) kompanije Canon. Pokazala se kao veoma efektivna u kamkorderima i profesionalnim objektivima kompanije Canon, ovaj revolucionarni sistem sadrži inovativnu funkciju Vari-Angle Prism (prizma sa promenljivim uglom) koja neprestano prilagođava položaj kako bi slika uvek bila stabilna.

Pomoću tehnologije Canon Optical Image Stabilizer (Optička stabilizacija slike) možete u potpunosti da uživate u svim funkcijama ovog dvogleda, bez upotrebe tronošca. Možete da ga koristite i u vozilu u pokretu. Funkcija stabilizacije slike omogućava prikazivanje detalja i smanjuje naprezanje i zamaranje očiju.

Serija IS koristi sočiva sa jedinstvenom funkcijom Doublet Field Flattener (Duplo poravnavanje polja) koja značajno utiče na smanjivanje krivljenja polja. Kao rezultat toga, nema izobličenja slike i zamućenja na periferiji koje je uobičajeno kod dvogleda sa velikim uvećanjem. Ovaj napredni dizajn omogućava veliku razdaljinu od oka pri upotrebi, pa osobe koje nose naočare mogu da vide celo polje, bez vinjetiranja.
Izuzetna optička tehnologija kompanije Canon takođe pruža neuobičajeno široko vidno polje. To je posebno važno kod dvogleda sa velikim uvećanjem pošto olakšava pronalaženje onoga što želite da vidite.

Leave a Reply