Foto

Canon Digital IXUS 110 IS

Canon Ixus 110 ISUhvatite što više jednim kadrom uz Digital IXUS 110 IS sa 12,1 megapiksela. Zahvaljujući kombinaciji širokougaonog objektiva i širokog 16:9 LCD ekrana, ovaj fotoaparat nudi moderan način za snimanje prelepih, širokih fotografija i HD video zapisa

Digital IXUS 110 IS odlikuje se prepoznatljivim oblim i elegantnim dizajnom – a dostupan je u zlatnoj, srebrnoj, ružičastoj i plavoj boji. Rezolucija od 12,1 megapiksela omogućava snimanje svake scene sa visokim nivoom detalja. Odštampajte fotografije u veličini postera ili kreativno isecite sliku bez gubitka detalja koji su potrebni za velike otiske.

Širokougaoni (28 mm) objektiv sa optičkim zumom od 4,0x omogućava jednostavno fotografisanje predela, grupnih snimaka i enterijera. Tehnologija za optičku stabilizaciju slike (Image Stabilizer) kompanije Canon, ugrađena u objektiv, daje oštre, nezamućene rezultate u celom opsegu zuma.

Canon Ixus 110 IS

Za bolje prikazivanje widescreen filmova i širokih fotografija, Digital IXUS 110 IS opremljen je PureColor LCD II ekranom dijagonale 2,8” sa odnosom širine i visine od 16:9. Opcionalni saveti i pomoć na ekranu pomažu vam da na najbolji način iskoristite svaku funkciju. Funkcija Aktivni ekran (Active Display) pruža upečatljiv način za pregledanje slika koji se aktivira pokretima.

Canon DIGIC 4 procesor omogućava izuzetno brzu obradu slike, brz odziv fotoaparata, vrhunski kvalitet slike i reprodukciju boja. Napredna tehnologija za smanjivanje šuma (Advanced Noise Reduction) daje jasne slike sa puno detalja, čak i kada se snima sa većim ISO osetljivostima. DIGIC 4 takođe pokreće i funkciju i-Contrast kompanije Canon, koja nudi bolji kontrast i više detalja u uslovima lošeg osvetljenja.

Digital IXUS 110 IS sprečava zamućivanje pomoću tehnologije za otkrivanje pokreta (Motion Detection). U Inteligentnom automatskom režimu (Smart Auto), aktivira se više tehnologija koje detektuju kretanje fotoaparata i objekta. Zatim se automatski podešava optimalna ISO vrednost za svaku situaciju.

Paket tehnologija za prepoznavanje lica (Face Detection) prepoznaje lica na fotografiji i podešava fokus, ekspoziciju, postavke blica i balans belog – čime se dobijaju optimalni rezultati sa prirodnim nijansama kože. Funkcija detekcije treptanja (Blink Detection) pomaže da ne dođe do razočarenja usled pogrešno odabranog trenutka za snimanje grupne fotografije. Tajmer sa izborom lica (FaceSelf-Timer) olakšava snimanje grupnih fotografija i autoportreta tako što fotografiše kada detektuje još jedno lice u kadru.

Leave a Reply