Foto

Canon Digital IXUS 870 IS

Kvalitetan fotoaparat Digital IXUS 870 IS sa senzorom od 10,0 megapiksela – u zlatnoj ili srebrnoj završnoj obradi. Napravite panoramske fotografije pomoću širokougaonog objektiva sa zumom od 4x i reprodukujte izuzetne detalje na PureColor LCD II ekranu dijagonale 3,0”.

Otmen i sofisticiran zlatan ili srebrni Digital IXUS 870 IS ponosi se izuzetnim kvalitetom izrade. Senzor od 10,0 megapiksela beleži najsitnije detalje za savršene fotografije velikog formata i mogućnost kreativnog isecanja. Širokougaoni objektiv (28 mm) sa optičkim zumom od 4x omogućava da zabeležite više u svom kadru – što je idealno za pejzaže koji oduzimaju dah ili grupne fotografije. Poznata tehnologija kompanije Canon za optičku stabilizaciju slike poništava efekat drmanja fotoaparata da bi se dobio izuzetan kvalitet slike.

DIGIC 4 koji sadrži najmodernije tehnologije obrade slika, pruža izvanrednu redukciju šuma. Rezultat su jasne slike sa puno detalja, čak i kada se snima sa većim ISO osetljivostima. DIGIC 4 upravlja izuzetnim brzinama obrade i brzim radom. Odlične fotografije ljudi su omogućene pomoću najnovije tehnologije za prepoznavanje lica AF/AE/FE/WB, čak i za lica koja su pod uglom i veoma daleko. Funkcija za izbor lica i praćene optimizira postavke za izabranu osobu, dok tajmer sa izborom lica čeka da uđete u kadar prilikom snimanja velikih grupnih slika. Automatsko uklanjanje efekta crvenih očiju uklanja crvene oči tokom snimanja i reprodukcije.

Digital IXUS 870 IS uklanja moguće zamućenje pomoću tehnologije High ISO Auto i tehnologije otkrivanja pokreta, što potvrđuje da će usled pokretanja fotoaparata i objekta snimanja biti podešena optimalna ISO osetljivost, bez obzira na situaciju. Servo AF prati objekte snimanja koji se pomeraju da bi omogućio da ostanu u fokusu. Funkcija i-Contrast analizira scenu tokom snimanja ili reprodukcije, a zatim automatski unapređuje osvetljenost. Rezultat toga je poboljšan kontrast pri čemu su svi detalji očuvani u uslovima lošeg osvetljenja.

PureColor LCD II ekran veličine darežljivih 3,0″ pruža izuzetan kontrast i prikaz boja, kao i širok ugao gledanja, što omogućava jednostavnije kadriranje, reprodukciju i navigaciju kroz meni – čak i pod uglovima i na jakom svetlu. Postoji 19 režima za snimanje – u koje ulazi i novi režim „Sunset“ za snimanje zapanjujućih fotografija tokom zalaska sunca – omogućavaju odlične rezultate u uslovima lošeg osvetljenja.

Višenamenski kontrolni točkić koji je jednostavan za upotrebu pruža brz, praktičan i precizan pristup stavkama menija, funkcijama i slikama tokom reprodukcije. Snimajte VGA video zapise sa zvukom visokog kvaliteta sa 30 kadrova u sekundi. Napredne tehnologije smanjuju veličinu datoteke da bi oslobodile dodatnu dragocenu memoriju.

Leave a Reply