Foto

Canon Digital IXUS 980 IS

Digital IXUS 980 IS sa senzorom od 14,7 megapiksela spaja tehničko savršenstvo sa jedinstvenim, modernim dizajnom crne ili srebrne boje. Pokreće ga najnoviji procesor DIGIC 4 kompanije Canon i predstavlja kombinaciju automatskih funkcija i ručnih kontrola.

Pomoću senzora od neverovatnih 14,7 megapiksela za neverovatne slike visoke rezolucije, Digital IXUS 980 IS pruža izobilje detalja na fotografijama velikog formata i kreativno upravljanje slikama. Digital IXUS 980 IS nudi prefinjen stil i vrhunski kvalitet izrade, kao i izbor između dve boje završne obrade: crne ili srebrne.

Objektiv visokog kvaliteta sa zumom od 3,7x omogućava raznovrsnost i odlične rezultate prilikom snimanja fotografija ili video snimaka. Poznata tehnologija kompanije Canon za optičku stabilizaciju slike poništava efekat drmanja fotoaparata da bi se dobio izuzetan kvalitet slike.

Kao prvi Digital IXUS fotoaparat sa ručnom kontrolom, Digital IXUS 980 IS omogućava snimanje u zahtevnijim uslovima ili kreativne eksperimente. Dodatnih 20 automatskih režima sadrže opciju QuickShot što omogućava izuzetno brzo snimanje objekata koji se brzo kreću ili kratkotrajnih događaja.

DIGIC 4 koji sadrži najmodernije tehnologije obrade slika, pruža izvanrednu redukciju šuma. Rezultat su jasne slike sa puno detalja, čak i kada se snima sa većim ISO osetljivostima. DIGIC 4 upravlja izuzetnim brzinama obrade i brzim radom.

Odlične fotografije ljudi su omogućene pomoću najnovije tehnologije za prepoznavanje lica AF/AE/FE/WB, čak i za lica koja su pod uglom i veoma daleko. Funkcija za izbor lica i praćene optimizira postavke za izabranu osobu, dok tajmer sa izborom lica čeka da uđete u kadar prilikom snimanja velikih grupnih slika. Automatsko uklanjanje efekta crvenih očiju uklanja crvene oči tokom snimanja i reprodukcije.

Digital IXUS 980 IS uklanja zamućenje pomoću tehnologije High ISO Auto i tehnologije otkrivanja pokreta, što osigurava da će usled pokretanja fotoaparata i objekta snimanja biti podešena optimalna ISO osetljivost. Servo AF prati objekte snimanja koji se pomeraju da bi omogućio da ostanu u fokusu.

PureColor LCD II ekran veličine 2,5″ pruža izuzetan kontrast i prikaz boja, kao i širok ugao gledanja, što omogućava jednostavnije kadriranje, reprodukciju i navigaciju kroz meni – čak i pod uglovima i na jakom svetlu. Optičko tražilo pruža izbor prilikom kadriranja fotografija.

Višenamenski kontrolni točkić pruža brz, praktičan i precizan pristup stavkama menija, funkcijama i slikama tokom reprodukcije. Prilagodite sistem menija pomoću funkcije My Menu (Moj meni) radi brzog pristupa funkcijama koje najčešće koristite. Snimajte spontane VGA video zapise sa zvukom visokog kvaliteta sa 30 kadrova u sekundi.

Leave a Reply