Foto

Canon EOS 1100D

DSLR model kojim se lako rukuje – EOS 1100D – nudi novi nivo fleksibilnosti, performansi i podrške korisnicima koji prave prve korake u svetu fotografije. Napredan, kompaktan i pristupačan: Canon EOS 1100D pojednostavljuje prve korake u svetu DSLR fotografije. 1100D nudi superioran kvalitet slike od 12 megapiksela. Pređite na DSLR kvalitet slike uz APS-C senzor od 12 megapiksela. 14-bitni DIGIC 4 procesor slike omogućava uzastopno snimanje brzinom do 3,2 kadrova u sekundi i daje slike sa mnoštvom detalja i širokim opsegom boja. 

APS-C CMOS senzor od 12,2MP podrazumeva da korisnici mogu aparatom EOS 1100D snimati i A3 fotografije, ili kropovati slike da bi kreirali interesantnije kompozicije. EOS 1100D poseduje takođe isti iFCL merni sistem razvijen za model EOS 7D, povezan sa AF sistemom od 9 tačaka koji omogućava pravilan fokus i ekspoziciju objekata u svim svetlosnim uslovima. Za one koji žele da snimaju video, EOS 1100D nudi rezoluciju od 720p HD, za još veću fleksibilnost.

Aparat nudi ISO osetljivost 100–6.400. Omogućeno je snimanje bez blica pri slabom osvetljenju zahvaljujući opsegu ISO osetljivosti 100–6.400 koji je dostupan na modelu EOS 1100D. 14-bitni DIGIC 4 procesor u fotoaparatu pomaže u kontrolisanju količine šuma i održavanju kvaliteta slike. Nudeći još lakšu mogućnost da uz pomoć EOS 1100D snime zaista umetničke fotografije, korisnicima su na raspolaganju modovi Basic+ i Creative Auto koji uklanjaju bilo koji zbunjujući tehnički termin, upotrebom običnog jezika za objašnjavanje podešavanja i njihovih efekta na sliku. Korisnici mogu i da nekoj sceni dodaju atmosferu, u zavisnosti od kreativne zamisli ili tipa osvetljenja, ili da sliku učine svetlijom, tamnijom ili pozadinu zamućenijom, da bi postigli interesantniji rezultat.

EOS 1100D omogućava brzo i precizno fokusiranje statičnih i pokretnih subjekata zahvaljujući tome što poseduje devet AF tačaka raspoređenih preko čitavog kadra. Centralna AF tačka krstastog tipa osetljiva je na horizontalne i vertikalne linije. Snimajte zapanjujuće HD video zapise brzinom od 25 ili 30 kadrova u sekundi, uz automatsku kontrolu ekspozicije koja vam daje slobodu da se usredsredite na akciju. Materijal je moguće uređivati na PC/Mac računaru ili direktno reprodukovati na HD televizoru preko HDMI priključka na fotoaparatu.

Leave a Reply