Foto

Canon HF11 kompaktni HD kamkorder

Intuitivne kontrole u kombinaciji sa kompaktnim dizajnom kamkordera HF11 uvek daju neverovatan HD kvalitet.

Unutrašnja memorija od 32 Gb – u koju možete da smestite do 12 časova video zapisa – omogućava da uzmete kamkorder i krenete, a istovremeno kameru karakteriše tzv. Frikording – odnosno pristup svim oblastima u Full HD tehnologiji.

Pomoću dve fleš memorije kompanije Canon možete da snimate kad god to poželite – čak i kada nemate rezervne medijume pri ruci. Dok unutrašnja fleš memorija velikog kapaciteta od 32 Gb može da skladišti do 12 časova HD snimaka, možete da odaberete da snimate na SDHC memorijske kartice ako želite još više da snimite. Kartice su odlične i za deljenje snimljenog materijala sa porodicom i prijateljima.

Canon HF11 - HG21 HD

Pošto je fleš memorija jedan od najkompaktnijih dostupnih formata za snimanje, kamkorder HF11 je neverovatno lak i udoban za držanje u ruci.

Full HD na 24 Mb/s
Kamkorder HF11 beleži Full HD video zapise u rezoluciji 1920 x 1080 tpi što odgovara rezoluciji televizora koji podržavaju Full HD. Uz mogućnost izbora između pet postavki za snimanje, postavka najvišeg kvaliteta MXP ima najveću brzinu prenosa podataka od 24 Mb/s – za superiorne HD snimke.

Canon Vixia HF11

Fleš memorija daje nekoliko prednosti, pored povećanog kapaciteta za snimanje. Fleš memorija je izdržljivija od drugih medijuma za snimanje; ona čuva video zapise, a potrebno joj je mnogo manje energije – što produžava vek trajanja baterije. Kompatibilna je sa asortimanom drugih uređaja – od ličnih plejera medija do televizora – a ima i veoma brz odziv: stvarno možete samo da je uzmete i snimate.

Superiorni kvalitet HD video snimaka je moguć zahvaljujući kombinaciji jedinstvenih tehnologija kompanije Canon: Canon HD video objektiv sa 12x optičkim zumom, Full HD CMOS senzor od 3,3 MP kompanije Canon i moćan DIGIC DV II procesor. Sistem Instant AF u kombinaciji sa dva tipa fokusiranja postiže izuzetno brzo i precizno automatsko fokusiranje.
Pošto je mrdanje kamkordera primetnije kada se snimaju HD video zapisi, Super Range OIS koristi dvostruke sisteme za otkrivanje mrdanja da bi se kompenzovale vibracije u celom opsegu frekvencija. Pomoću originalnog snimanja u režimu 25p (progresivno) i specijalnog režima slike CINE, video zapisi se jednostavno snimaju uz originalan filmičan izgled – idealno za kreativne projekte.

Snimite i podelite
Softver PIXELA ImageMixer™ 3 SE omogućava da upravljate, reprodukujete i uređujete video zapise. Završene projekte možete da konvertujete u različite formate, pa čak i da ih snimite na Blu-ray diskove. Kamkorder HF11 je kompatibilan sa opcionim DW-100 samostalnim DVD pisačem kompanije Canon – što predstavlja odličan način da podelite video zapise na DVD medijima.

Leave a Reply