Foto

Canon IXUS 1100 HS

Canon IXUS 1100 HS pruža optički zum od 12x u zapanjujućem metalnom kućištu sa kojim ćete poželeti da budete viđeni. HS sistem i izuzetno jednostavno upravljanje pomoću ekrana osetljivog na dodir daju neverovatne snimke i Full HD video zapise danju i noću.

Objektiv kompanije Canon omogućava vam da približite subjekat pomoću optičkog zuma od 12x, uz širokougaoni opseg od 28 mm kako biste smestili više u kadar, za odlične grupne snimke i zapanjujuće pejzaže. Inteligentna stabilizacija slike automatski podešava optički stabilizator slike u skladu sa scenom, uz 7 režima za sprečavanje zamućenja i pružanje oštrih i detaljnih fotografija i video zapisa.

HS sistem (12,1 megapiksela) daje izvanredne rezultate pri slabom osvetljenju i omogućava vam da uhvatite pravu atmosferu trenutka, bez upotrebe blica ili stativa. Kombinacija procesora DIGIC 4 visokih performansi i senzora velike osetljivosti daje vrhunski kvalitet slike u svim situacijama.

PureColor II LCD ekran visoke rezolucije osetljiv na dodir veličine 8 cm (3,2″) omogućava intuitivno upravljanje dodirom za brzo i jednostavno rukovanje i ugodnu reprodukciju. U napredne komande spada automatsko fokusiranje dodirom, dodirno okidanje za fokusiranje i okidanje i prilagodljivi raspored funkcija.

Kreirajte Full HD (1080p) video zapise sa stereo zvukom koje ćete sa ponosom deliti. Približite se akciji pomoću optičkog zuma, uz optičku i dinamičku stabilizaciju slike za video zapise bez podrhtavanja. Namensko dugme za snimanje video zapisa omogućava trenutni prelazak iz režima za fotografisanje u režim za snimanje video zapisa; HDMI-CEC priključak omogućava jednostavnu reprodukciju na HD televizoru. Snimajte HD video zapise (720p) u optimizovanom Apple iFrame formatu koje je moguće reprodukovati na PC i Mac računarima, uz brz uvoz, lako uređivanje i jednostavno deljenje. Movie Digest omogućava snimanje do 4 sekunde akcije pre okidanja i spajanje isečaka koje ste snimili tokom dana u dodatni VGA video zapis.

Funkcija rafalnog snimanja velikom brzinom omogućava neprekidno fotografisanje brzinom od 7,8 snimaka u sekundi (3 megapiksela) kako nikada ne biste propustili trenutak. Funkcija izuzetno usporenog snimanja video zapisa omogućava usporavanje brze akcije na 1/8 stvarne brzine. Bez muke snimajte fotografije ili video zapise visokog kvaliteta uz inteligentni automatski režim koji detektuje scenu i bira savršene postavke od 32 promenljive (21 za video zapise). Sve što treba da uradite je da uperite i snimate.

Istražite svoju kreativnost uz zabavne režime za snimanje. U efekte spada fotoaparat igračka za postizanje izgleda kao sa starim fotoaparatom, efekat minijature za pretvaranje fotografije ili video zapisa u minijaturni model i monohromatski efekat.

Leave a Reply