Foto

Canon IXUS 115 HS

Uz HS sistem za odlične snimke pri slabom osvetljenju, inteligentni automatski režim i mogućnost snimanja Full HD video zapisa, elegantni IXUS 115 HS sa metalnim kućištem omogućava vam da jednostavno uživate u zabavi. Procesor DIGIC 4 visokih performansi i senzor slike velike osetljivosti daju odličan kvalitet slike u svim situacijama. Kvalitetni širokougaoni objektiv od 28 mm kompanije Canon pruža više mogućnosti za snimanje, od velikih grupa do snimaka na zabavama u zatvorenom. 4x zum sa optičkim stabilizatorom slike olakšava uvećavanje detalja bez efekata podrhtavanja fotoaparata.

Metalno kućište fotoaparata daje čvrst osećaj na dodir i elegantnu završnu obradu, a tanak dizajn vam omogućava da ga ponesete gde god da krenete. Veliki ekran sa spoljnim slojem od ojačanog stakla doprinosi čvrstini i pruža odličnu vidljivost u raznim uslovima, uz zapanjujući kontrast i reprodukciju boja. Širok ugao gledanja omogućava vam da jednostavno delite fotografije i video zapise sa prijateljima.

Canon IXUS 115 HS može da snima Full HD video zapise uz dinamičku stabilizacija slike i uz mogućnost transfera na TV putem HDMI-a. Snimanje video zapisa visokog kvaliteta sada je moguće u 1080p formatu brzinom od 24 kadra u sekundi. Dinamička stabilizacija slike daje miran snimljeni materijal, a HDMI veza omogućava reprodukciju na HD televizoru bez gubitka kvaliteta. Movie Digest omogućava snimanje do 4 sekunde akcije pre okidanja i spajanje svih isečaka iz istog dana u jedan VGA video zapis koji možete da pridružite svojoj kolekciji fotografija.

Kao i većina iz IXUS serije, 115 HS poseduje  Inteligentni automatski režim koji je zaista automatski – omogućava detekciju 32 različita tipa scene, kako biste mogli da snimate odlične fotografije sa potpunim pouzdanjem, zato što znate da će se fotoaparat pobrinuti za sve.

Leave a Reply