Foto

Canon IXUS 125 HS sa brojnim zanimljivim funkcijama

U tankom, modernom metalnom kućištu Canon IXUS 125 HS sadrži mnoge praktične funkcije – pa je snimanje divnih fotografija lako čak i pri slabom osvetljenju. Funkcija Face ID (ID lica) stavlja prioritet na prijatelje, a Full HD filmovi povećavaju zabavu.

IXUS 125 HS ima divno tanko metalno kućište koje je dovoljno malo da možete da ga ponesete svuda. Postavite više u kadar da biste snimili divne grupne fotografije i panorame pejzaža pomoću veoma širokougaonog objektiva od 24 mm i koristite optički zum od 5x (do 10x sa funkcijom ZoomPlus) da biste se približili udaljenim objektima.

HS sistem daje izvanredne rezultate pri slabom osvetljenju i omogućava vam da uhvatite pravu atmosferu trenutka, bez upotrebe blica ili stativa. Napredna DIGIC 5 obrada i CMOS senzor od 16,1 megapiksela velike osetljivosti pružaju izuzetan kvalitet slike u svim situacijama.

Inteligentna stabilizacija slike automatski podešava optičku stabilizaciju slike prema sceni korišćenjem 7 režima – čime se poništavaju pokreti da bi se sprečilo zamućenje i da bi se stvorile oštre i detaljne fotografije i video zapisi pri punom zumiranju u uslovima slabog osvetljenja. Veliki pregledni LCD ekran visokog kvaliteta rezolucije 460.000 tačaka omogućava jednostavno kadriranje i pregledanje slika iz bilo kojeg ugla i kretanje kroz meni bez muke. Spoljni sloj od ojačanog stakla daje odličnu izdržljivost.
Snimajte izvanredne Full HD (1080p) filmove brzinom od 24 kadra u sekundi sa stereo zvukom i optičkim zumom. Inteligentna stabilizacija slike održava stabilno snimanje filmova, čak i pri punom zumiranju. HDMI veza obezbeđuje reprodukciju na HDTV aparatu bez gubitaka.

Jednostavno snimajte divne fotografije ili filmove inteligentnim automatskim režimom, koji detektuje scene i bira savršenu postavku među 58 opcija (21 opcija za filmove). To takođe radi sa licima sačuvanim pomoću funkcije Face ID (ID lica) i usvaja postavke prema starosti osobe – na primer, isključuje blic i zvukove kada detektuje bebu koja spava.

Koristite rafalno snimanje velikom brzinom da biste snimili neprekidnu, brzu akciju ili usporite brze pokrete režimom za izuzetno usporeno snimanje video zapisa. Režim noćne scene iz ruke kombinuje niz brzih snimaka u jednu datoteku da bi se snimile noćne scene bez stativa.

Face ID (ID lica) omogućava da registrujete do 12 lica porodice i prijatelja, tako da oni automatski postaju prioritet prilikom fokusiranja u svakom snimku. Takođe, označava slike njihovim imenima, tako da mogu jednostavno da se pronađu prilikom reprodukcije.

Leave a Reply