canon_ixus_132
Foto

Canon IXUS 132 od 16 megapiksela

Pored toga što kombinuje elegantni IXUS dizajn i jednostavnost korišćenja („uperi i snimaj“), Canon IXUS 132 od 16 megapiksela ima 8x optički zum sa inteligentnom stabilizacijom slike za oštre, detaljne fotografije i HD video zapise.

Koristite 8x optički zum da biste se približili udaljenim subjektima ili se još više približite uz 16x ZoomPlus, naprednu tehnologiju zumiranja sa više vidljivih detalja i boljom oštrinom nego kod konvencionalnog digitalnog zuma. Smestite više u kadar uz širokougaonu postavku od 28 mm za prostrane pejzaže i odlične grupne snimke.

canon_ixus_132

Senzor od 16 megapiksela koji beleži sve detalje sa objektiva kompanije Canon daje slike vrhunskog kvaliteta, koje su idealne za štampanje otisaka velikog formata (A3+) ili za kreativno isecanje. Inteligentna stabilizacija slike sprečava podrhtavanje kako bi sve fotografije i video zapisi bili oštri i detaljni čak i pri punom zumu ili slabom osvetljenju. Inteligentna stabilizacija slike automatski podešava optički stabilizator slike prema sceni korišćenjem nekoliko režima kako bi se sprečilo zamućenje. Čak i početnici mogu lako da snimaju fotografije ili video zapise visokog kvaliteta pomoću inteligentnog automatskog režima koji detektuje scene i automatski bira optimalne postavke od 32 promenljive.

ixus-132

Trenutno snimajte veoma kvalitetne HD video zapise (720p) sa optičkim zumom jednostavnim pritiskom na namensko dugme za snimanje video zapisa.

Leave a Reply