Canon IXUS 135
Foto

Canon IXUS 135 sa Wi-Fi funkcijom

Canon IXUS 135 od 16 megapiksela omogućava deljenje fotografija direktno  na mreži i u pokretu i to vrlo jednostavno  sa integrisanom Wi-Fi funkcijom. Približite se pomoću zuma od 8x i uživajte u oštrim, detaljnim fotografijama i video zapisima zahvaljujući inteligentnoj stabilizaciji slike.

Koristite 8x optički zum da biste se približili udaljenim subjektima ili se još više približite uz 16x ZoomPlus, naprednu tehnologiju zumiranja sa više vidljivih detalja i boljom oštrinom nego kod konvencionalnog digitalnog zuma. Smestite više u kadar uz širokougaonu postavku od 28 mm za prostrane pejzaže i odlične grupne snimke.

Canon IXUS 135

Canon IXUS 135

Senzor od 16 megapiksela koji beleži sve detalje sa objektiva kompanije Canon daje slike vrhunskog kvaliteta, koje su idealne za štampanje otisaka velikog formata (A3+) ili za kreativno isecanje.

Inteligentna stabilizacija slike sprečava podrhtavanje kako bi sve fotografije i video zapisi bili oštri i detaljni čak i pri punom zumu ili slabom osvetljenju. Inteligentna stabilizacija slike automatski podešava optički stabilizator slike prema sceni korišćenjem nekoliko režima kako bi se sprečilo zamućenje.

Wi-Fi IXUS 135 ima prelepo tanko i elegantno metalno kućište koje je dovoljno malo da možete da ga ponesete svuda. Dostupan je u četiri zapanjujuće boje.

 

Leave a Reply