Foto

Canon IXUS 230 HS

Uz objektiv sa optičkim zumom od 8x, funkciju snimanja Full HD video zapisa i odlične performanse pri slabom osvetljenju koje pruža HS sistem, moderni i tanki Canon IXUS 230 HS predstavlja savršenog partnera za noćne izlaske. Inteligentni automatski režim omogućava vam da se u potpunosti usredsredite na dešavanja oko sebe.

Snažni optički zum od 8x omogućava vam da se usredsredite na detalje udaljenih objekata, a uz širokougaoni objektiv od 28 mm možete da smestite više u kadar kako biste dobili odlične grupne snimke i pejzaže. Inteligentna stabilizacija slike automatski podešava optički stabilizator slike u skladu sa scenom, uz 7 režima za sprečavanje zamućenja i pružanje oštrih i detaljnih fotografija i video zapisa. HS sistem daje izvanredne rezultate pri slabom osvetljenju i omogućava vam da uhvatite pravu atmosferu trenutka, bez upotrebe blica ili stativa. Kombinacija procesora DIGIC 4 visokih performansi i senzora velike osetljivosti daje vrhunski kvalitet slike u svim situacijama.

Veliki LCD ekran visokog kvaliteta rezolucije 460.000 tačaka omogućava jednostavno kadriranje i pregledanje slika iz bilo kojeg ugla i kretanje kroz meni bez muke. Spoljni sloj od ojačanog stakla daje odličnu izdržljivost. Kreirajte Full HD (1080p) video zapise sa stereo zvukom koje ćete sa ponosom deliti. Približite se akciji pomoću optičkog zuma, uz optičku stabilizaciju slike za video zapise bez podrhtavanja. Namensko dugme za snimanje video zapisa omogućava trenutni prelazak iz režima za fotografisanje u režim za snimanje video zapisa; HDMI-CEC priključak omogućava jednostavnu reprodukciju na HD televizoru.

Bez muke snimajte fotografije ili video zapise visokog kvaliteta uz inteligentni automatski režim koji detektuje scenu i bira savršene postavke od 32 promenljive (21 za video zapise). Sve što treba da uradite je da uperite i snimate.
Funkcija rafalnog snimanja velikom brzinom omogućava neprekidno fotografisanje brzinom od 8,7 snimaka u sekundi (3 megapiksela) kako nikada ne biste propustili trenutak. Funkcija izuzetno usporenog snimanja video zapisa omogućava usporavanje brze akcije na 1/8 stvarne brzine.

Snimajte HD video zapise (720p) u optimizovanom Apple iFrame formatu koje je moguće reprodukovati na PC i Mac računarima, uz brz uvoz, lako uređivanje i jednostavno deljenje. Movie Digest omogućava snimanje do 4 sekunde akcije pre okidanja i spajanje isečaka koje ste snimili tokom dana u dodatni VGA video zapis.

Istražite svoju kreativnost uz zabavne režime za snimanje. U efekte spada fotoaparat igračka za postizanje izgleda kao sa starim fotoaparatom, efekat minijature za pretvaranje fotografije ili video zapisa u minijaturni model i monohromatski efekat.

Jedan od najtanjih fotoaparata na tržištu sa optičkim zumom od 8x, IXUS 230 HS poseduje kompaktno, elegantno metalno kućište koje je dovoljno malo da možete da ga nosite u džepu.

Leave a Reply