Foto

Canon IXUS 310 HS za Full HD video zapise

Canon IXUS 310 HS može da se pohvali velikim, intuitivnim ekranom osetljivim na dodir, veoma brzim funkcijama i mogućnošću snimanja Full HD video zapisa. Svetao, ultraširokougaoni f/2 objektiv od 24 mm i HS sistem daju neverovatne snimke, danju ili noću. HS sistem daje izvanredne rezultate pri slabom osvetljenju i omogućava vam da uhvatite pravu atmosferu trenutka, bez upotrebe blica ili stativa. Procesor DIGIC4 visokih performansi i senzor velike osetljivosti daju odličan kvalitet slike u svim situacijama.

Svetao f/2 objektiv omogućava izvanredno snimanje slabo osvetljenih scena i subjekata koji se brzo kreću sa većim brzinama zatvarača. Ultraširokougaoni opseg od 24 mm omogućava vam da smestite više stvari u kadar, a napredni optički stabilizator slike kompanije Canon smanjuje zamućenost usled podrhtavanja fotoaparata.

Tanko metalno kućište daje kvalitetan osećaj prilikom korišćenja fotoaparata i čini ga ugodnim, uz zadržavanje elegantnog izgleda, po kojem je serija IXUS poznata. Sve snimljene materijale možete pregledati na PureColor II LCD ekranu osetljivom na dodir veličine čak 8 cm (3,2 inča). PureColor II LCD ekran osetljiv na dodir pruža izvanredan kontrast, rezoluciju i reprodukciju boja. Napredni interfejs na ekranu osetljivom na dodir omogućava vam da ekran prilagodite svom stilu snimanja, a korišćenje fotoaparata čini brzim i zabavnim.

Canon IXUS 310 HS snima čak i Full HD video i to sa optičkim zumom što inače nije karakteristika ove klase aparata, i to uz dinamički stabilizaciju slike. Snimanje video zapisa visokog kvaliteta sada je moguće u Full HD (1080p) formatu. Dva dodatka koji doprinose boljem kvalitetu video zapisa su kristalno jasan zvuk i dinamička stabilizacija slike (uklanja efekte podrhtavanja iz video zapisa). Inteligentni automatski režim je zaista automatski i fotoaparatu omogućava da prepozna 32 različite scene. Saznanje da će se fotoaparat pobrinuti za sve omogućava vam da snimate odlične slike sa pouzdanjem.

IXUS 310 HS osposobljen je i za rafalno snimanje velikom brzinom i izuzetno usporeno snimanje video zapisa. Snimajte fotografije brze akcije zahvaljujući brzini snimanja do 8,2 snimaka u sekundi u režimu za rafalno snimanje velikom brzinom ili usporite pokrete do 1/8 stvarne brzine pomoću režima za izuzetno usporeno snimanje video zapisa. Pored navedenog, tu je i Movie Digest mod koji omogućava snimanje do 4 sekunde akcije pre okidanja i spajanje svih isečaka iz istog dana u jedan VGA video zapis koji možete da pridružite svojoj kolekciji fotografija.

Leave a Reply