Foto

Canon IXUS 500 HS

Canon IXUS 500 HS donosi veliki zum od 12x u kompaktno, zapanjujuće metalno kućište – da biste se približili sa stilom. Funkcije HS sistem, Inteligentna stabilizacija slike i Inteligentni automatski režim olakšavaju snimanje divnih fotografija čak i u uslovima slabog osvetljenja.

U malom metalnom kućištu sa zadivljujućom završnom obradom IXUS 500 HS sadrži moćni optički zum od 12x koji može da se proširi do 21x pomoću funkcije ZoomPlus. Ogroman zum nudi široki opseg opcija fotografisanja i omogućava da se približite udaljenim objektima, bilo da snimate fotografije ili filmove. HS CMOS sistem od 10,1 megapiksela daje izvanredne rezultate pri slabom osvetljenju i omogućava vam da uhvatite pravu atmosferu kadra, bez upotrebe blica ili stativa. Napredna DIGIC 5 obrada i COMS senzor od 10,1 megapiksela velike osetljivosti pružaju odličan kvalitet slike u svim situacijama.

Inteligentna stabilizacija slike automatski podešava optičku stabilizaciju slike prema sceni među 7 režima – čime se poništavaju pokreti da bi se sprečilo zamućenje i da bi se stvorile oštre i detaljne fotografije i filmovi pri punom zumiranju u uslovima slabog osvetljenja. Veliki pregledni LCD ekran visokog kvaliteta rezolucije 460.000 tačaka omogućava jednostavno kadriranje i pregledanje slika iz bilo kojeg ugla i kretanje kroz meni bez muke. Spoljni sloj od ojačanog stakla daje odličnu izdržljivost.

Snimajte izvanredne Full HD (1080p) filmove brzinom od 24 kadra u sekundi sa stereo zvukom i optičkim zumom. Inteligentna stabilizacija slike održava stabilno snimanje filmova, čak i pri punom zumiranju. HDMI veza obezbeđuje kvalitetnu reprodukciju na HDTV aparatu.

Jednostavno snimajte divne fotografije ili filmove inteligentnim automatskim režimom, koji detektuje scene i bira savršenu postavku među 58 opcija. To takođe radi sa registrovanim licima pomoću funkcije Face ID (ID lica) i usvaja postavke prema starosti osobe – na primer, isključuje blic i zvukove kada detektuje bebu koja spava ili aktivira neprekidno automatsko fokusiranje kada detektuje decu stariju od 2 godine.

Face ID (ID lica) omogućava da registrujete do 12 lica porodice i prijatelja, tako da oni automatski postaju prioritet prilikom fokusiranja u svakom snimku. Takođe, označava slike njihovim imenima, tako da mogu jednostavno da se pronađu prilikom reprodukcije.

Nemojte propustiti nijedan trenutak. Snimite brzu akciju rafalnim snimanjem velikom brzinom ili usporite brze pokrete režimom za izuzetno usporeno snimanje video zapisa. Režim noćne scene iz ruke kombinuje niz brzih snimaka u jednu datoteku da bi se snimile noćne scene bez stativa.

Leave a Reply