Foto

Canon IXUS 510 HS sa Wi-Fi u tankom kućištu

Canon IXUS 510 HS je moderan, tanki fotoaparat sa optičkim zumom od 12x opremljen Wi-Fi funkcijom za lako deljenje, intuitivnim ekranom osetljivim na dodir i HS sistemom za snimanje neverovatnih fotografija i Full HD video zapisa čak i pri slabom osvetljenju. IXUS 510 HS poseduje snažan optički zum od 12x u tankom metalnom kućištu prefinjene izrade. Izuzetno fleksibilan fotoaparat pruža ogroman asortiman funkcija za snimanje i omogućava vam da približite udaljene objekte uz 21x ZoomPlus, naprednu tehnologiju zumiranja sa više vidljivih detalja i boljom oštrinom nego kod konvencionalnog digitalnog zuma.

HS sistem daje izvanredne rezultate pri slabom osvetljenju i omogućava vam da uhvatite pravu atmosferu trenutka, bez upotrebe blica ili stativa. Napredna DIGIC 5 obrada i veoma osetljivi CMOS senzor od 10,1 megapiksela daju odličan kvalitet slike u svim situacijama.

Inteligentna stabilizacija slike sprečava podrhtavanje kako bi sve fotografije i video zapisi bili oštri i detaljni čak i pri punom zumu ili slabom osvetljenju. Inteligentna stabilizacija slike automatski podešava optički stabilizator slike prema sceni korišćenjem 7 režima kako bi se sprečilo zamućenje. Wi-Fi tehnologija omogućava vam da bežičnim putem povežete fotoaparat sa drugim uređajima* kao što je pametni telefon, kako biste brzo i lako delili fotografije i video zapise sa prijateljima i porodicom.

Široki PureColor II LCD ekran visoke rezolucije osetljiv na dodir veličine 8 cm (3,2″) sa prilagodljivim pametnim dodirnim interfejsom pruža intuitivne komande za brzo i lako korišćenje i ugodnu reprodukciju. Dodirni okidač omogućava vam da dodirnete tačku fokusa i da fotografišete. Snimajte izvanredne Full HD (1080p) video zapise brzinom od 24 kadra u sekundi, sa stereo zvukom i optičkim zumom. Inteligentna stabilizacija slike omogućava stabilno snimanje video zapisa, čak i pri punom zumu. HDMI veza obezbeđuje veoma kvalitetnu reprodukciju na HD televizoru.

Jednostavno snimajte fotografije ili video zapise visokog kvaliteta uz inteligentni automatski režim koji detektuje scenu i bira optimalne postavke od 58 promenljivih (21 za video zapise). Ovaj režim takođe može da se koristi sa licima sačuvanim pomoću funkcije Face ID i prilagođava snimanje prema starosti osobe – na primer, isključuje blic i zvukove kada detektuje bebu koja spava. Funkcija Face ID može da registruje do 12 lica članova porodice i prijatelja tako da ona imaju prioritet za fokusiranje na svakom snimku. Takođe, označava njihova imena na slikama radi jednostavnog pronalaženja prilikom reprodukcije.

Leave a Reply