Foto

Canon izložba fotografija “Početak”

Izložba fotografija pod nazivom „Početak“ otvorena je u galeriji O3one, u organizaciji kompanije Canon Srbija. Na izložbi je predstavljeno dvadeset fotografija na zadatu temu koje su ušle u uži izbor i završnu fazu foto-konkursa koji je Canon organizovao na svojoj Facebook strani.

„Ovo je prvi put da smo na ovaj način organizovali foto-konkurs i da smo online putem aktivirali svoje potrošače. Konkurs je trajao mesec dana i naišao je na odličan odziv javnosti, tako da nije bilo nimalo jednostavno od preko 200 pristiglih fotografija, odabrati najbolje i nagraditi njihove autore“ rekla je Katarina Mitrović, marketing professional Canon Srbija.

Žiri u sastavu Časlav Petrović, fotograf, Dragoljub Mićko Đuričić, glumac i Katarina Mitrović, Marketing Professional Canon Srbija dodelio je nagrade autorima četiri najbolje fotografije. Prvo mesto i aparat Canon PowerShot D10 pripali su Branislavu Radišiću za fotografiju „Baba i unuk“, drugo mesto je osvojio Karlo Danilović, kome je pripao vikend za dve osobe na Zlatiboru za fotografiju „Početak puta“, a treću nagradu – dan u profesionalnom foto-studiju sa foto-modelom osvojio je Boris Bajčetić za fotografiju „Ruke stvaraju“. Najveći broj glasova putem aplikacije foto-konkurs osvojila je fotografija „Početak zime“, Jelene Ranitović kojoj je pripao Canon foto-štampač CP800.

Izložba je otvorena do 25. februara u galeriji O3one, a ulaz je slobodan.

Leave a Reply