Foto

Canon LEGRIA FS20 sa ugrađenom fleš memorijom

Uz veličinu koja vam omogućava da ga nosite svuda, LEGRIA FS20 vam omogućava da snimite više od 5 časova video zapisa u 8 GB ugrađene fleš memorije. Moguće je i direktno snimanje na memorijsku karticu – savršeno za deljenje. Zahvaljujući sistemu sa dve fleš memorije kapaciteta 8 GB LEGRIA FS20 omogućava dva načina za snimanje.

Uskladištite do 5 časova video zapisa u unutrašnju memoriju ili snimajte direktno na SD ili SDHC memorijske kartice radi lakšeg deljenja. Kombinacijom moćnog DIGIC DV II procesora i kvaliteta originalnog Canon video objektiva, LEGRIA FS20 pruža prošireni opseg naprednog zuma od 45x. A zahvaljujući megapikselnom CCD čipu LEGRIA FS20 omogućava snimanje video zapisa i fotografija vrhunskog kvaliteta

Canon LEGRIA FS20

Režim Video Snapshot izuzetno olakšava kreiranje video zapisa za deljenje sa prijateljima i porodicom. Svaki put kada pritisnete taster Record snima se kratak isečak u trajanju od 4 sekunde. Jednostavno dodajte isečke u listu za reprodukciju, izaberite zvučnu podlogu i spremni ste za reprodukciju svog filma na televizoru – bez potrebe za uređivanjem na računaru.

4 sekunde je prosečno vreme trajanja jednog ‘isečka’ u TV emisiji, što će vam pomoći da svom filmu date profesionalnu notu. Kamkorder se isporučuje sa pet numera koje nisu zaštićene autorskim pravima, ali možete i da dodajete svoju muziku pomoću priloženog softvera Music Transfer Utility. U režimu Pre REC kamkorder započinje snimanje tri sekunde pre nego što pritisnete taster Record. 3 sekunde materijala se neprestano skladišti i automatski dodaje na početak vašeg zapisa svaki put kada započnete snimanje – nikada više nećete propustiti taj ključni trenutak.
Funkcija Dual Shot postavlja sve kontrole u automatski režim i pruža vam slobodu da kadrirate snimke. Možete da snimate fotografije visokog kvaliteta tokom snimanja bez potrebe za menjanjem postavki pomoću kontrolnog točkića.

Uvek nosite kamkorder sa sobom. Zahvaljujući težini od samo 230 g, LEGRIA FS20 vas nikada neće usporiti. Nakon celodnevnog snimanja potrebno je samo 20 minuta da biste bateriju kamkordera napunili za dodatni sat snimanja. Priključci za mikrofon i slušalice omogućavaju vam da snimite bolji zvuk i da ga pažljivo pratite tokom snimanja.

Priloženi softver PIXELA™ pruža jednostavan način za uređivanje filmova i njihovo deljenje – narežite DVD, konvertujte film radi otpremanja na Web ili ga prebacite na svoj lični multimedijalni plejer. Ako želite da narezujete DVD diskove pomoću jednog dodira, odličan izbor predstavlja DVD rezač DW-100 (prodaje se odvojeno).

Leave a Reply